Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs: "Daudz iemeslu, lai būtu apmierināti''

Lēbs: "Daudz iemeslu, lai būtu apmierināti''
Sebastiens Lēbs Vācijas rallijā veic
pēdējo ātrumposmu
Foto: AFP

Pēc aizvadītā Vācijas rallija trīs ātrākie piloti dalījās iespaidos par šo posmu, kur abi ''Citroen'' komandas braucēji atzina, ka ir priecīgi, ka viņu komanda tagad izvirzījusies ražotāju ieskaites galvgalī.

''Mašīna bija lieliska no sākuma līdz pat beigām," priecīgs pēc finiša bija Sebastiens Lēbs. ''Trāpījām ar riepu izvēli, kur veiksmīgi miksējām gan ar mīkstā, gan cietā sastāva riepām. Patīkami uzvarēt Vācijā, jo šeit vienmēr daudz Francijas atbalstītāju. Arī ražotāju kopvērtējumā esam apsteiguši ''Ford" komandu, tāpēc ir daudz iemeslu, lai būtu apmierināti."

''Esmu apmierināts ar savu otro vietu,'' iesāk Dani Sordo. ''Lai arī šis nav no maniem mīļākajiem rallijiem, patīkami, ka beidzot varēja braukt uz asfalta. Komanda izcīnīja pirmo un otro vietu, kas kopvērtējumā ražotāju ieskaitē ļāva mums izvirzīties pirmajā vietā. Arī pilotu ieskaitē pacēlos uz trešo vietu."

"Patīkami, ka pēc nelieliem testu braucieniem un ar jaunām riepām varam finišēt uz goda pjedestāla," iesāk beļģu autosportists Fransuā Duvāls, kurš, kā zināms, tagad startēs arī Jaunzēlandē. ''Ir sarežģīti braukt ar pilotiem, kuri brauc visu gadu. Šajā nedēļas nogalē mēs ieguvām daudz pozitīvu lietu, kas mums noteikti palīdzēs nākamajos asfalta rallijos."

Izmantotie resursi:
crash.net

     [+] [-]

, 2008-08-20 09:20, pirms 16 gadiem
Par cik no atlikušajiem 5 rallijiem tikai viens ir tīrs asfalta rallijs (Spānija),tad Loebs nemaz tā nevar atslābināties!
Fordi arī nav ar pirkstu taisīti,un gan jau kaut kādu stratēģiju izdomās!

     [+] [-]

, 2008-08-20 09:33, pirms 16 gadiem
Domāju, ka Francijā, lai arī kāds tas asfalts būtu, Lēbs jau toč būs favorīts Nr.1.
Bet par Jaunzēlandi runājot - jau tagad gudri cilvēki dažādos forumos izskata dažādas komandu stratēģijas, jo pirmajam tur braujt nav diez ko labi..

Pirmajā dienā pirmais brauks Lēbs, bet otrajā....ej nu sazin, kurš, taču otrā diena ir ļoti gara, tāpēc startējot pirmajam, tiks zaudētas ļoti vērtīgas sekundes....

Varbūt Ford atkārtos Turcijas rallija viltības..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja