Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Savu dalību WRC apstiprina ''Munchi's'' rallija komanda

Savu dalību WRC apstiprina ''Munchi's'' rallija komanda
Federiko Villagra Somijas rallijā
Foto: AFP

Neskatoties uz ekonomisko krīzi, savu dalību pasaules rallija čempionātam vakar apstiprināja Argentīnas ''Munchi's World Rally Team'', kura nākamajā sezonā plāno štartēt astoņos WRC posmos.

Lai arī pagājušajā sezonā komanda uz nākamo sezonu raudzījās diezgan skeptiski, tagad skaidrs, ka komanda brauks un cīnīsies par punktiem ražotāju ieskaitē. Šī komanda plāno startēt astoņos posmos, taču kuros – pagaidām vēl to neviens nezina. Arī šogad ''Munchi's'' izmantos "M-Sport" sagatavotās "Ford Focus WRC" automašīnas.

Pašlaik zināms, ka viens no šīs komandas pilotiem būs 39 gadus vecais Argentīnas pārstāvis Federiko Villagra, taču otrā pilota vieta pagaidām ir tukša. Šogad šajā komandā otrā pilota loma tika atvēlēta citam argentīnietim Luisam Kompānam, taču sportists jau šīs sezonas vidū paziņoja, ka aiziet no rallija, tādejādi nākamajā sezonā mēs viņu neredzēsim.

Šogad Villagra desmit rallijos sakrāja deviņus punktus, kas kopvērtējumā viņu ierindoja 14. vietā. Komandu ieskaitē ''Munchi's'' ar izcīnītiem 22 punktiem palika sestajā - pēdējā vietā.

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

  -2 [+] [-]

, 2008-12-19 12:55, pirms 15 gadiem
Kāds aizgaja.. tagad jauna vieta jaunajiem.. cerams ka iztures vairak par 1nu sezonu