Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Iespējams, Solbergs un Atkinsons startēs jau pirmajā posmā

Iespējams, Solbergs un Atkinsons startēs jau pirmajā posmā
Peters Solbergs
Foto: AFP

Kā ziņo Belfast Telegraph, tad, iespējams, jau sezonas pirmajā Īrijas WRC posmā ar tām pašām ''Subaru'' automašīnām uz starta varētu iziet gan Peters Solbergs, gan austrālietis Kris Atkinsons.

Vakar ziņojām, ka "Subaru" vārds tomēr būs pasaules rallija čempionātā, jo "Adapta World Rally Team" jau iepriekš paziņoja, ka startēs WRC rallijā. Tāpat arī pastāv iespēja, ka šī norvēģu komanda aizvietos lielo "Subaru" komandu un cīnīsies par punktiem ražotāju ieskaitē, kā arī, iespējams, izmantos kādu pilotu no lielās komandas.

Viens no Īrijas labākajiem rallija pilotiem Dereks Makgeritijs, kurš ar "Prodrive" sadarbojas jau desmit gadus, uzskata, ka "Prodrive" uz starta izies jau pirmajā WRC posmā Īrijā. Īrs atklāj, ka "Prodrive" plāno turpināt programmu bez Japānas atbalsta, tādejādi komandā varētu palikt gan Solbergs, gan Atkinsons.

"Domāju, ka "Prodrive" varētu braukt arī bez "Subaru" rūpnīcas atbalsta," saka Makgaritijs. "Kompānija izskata visas iespējas, no kurām viena ir turpināt startēt nepiedaloties ražotāju ieskaitē. Sezonas dalības maksa jau samaksāta, kā arī ir apstiprināts pieteikums Īrijas rallijam."

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

  +5 [+] [-]

, 2008-12-19 14:07, pirms 15 gadiem
Woho Subaru is back

  +1 [+] [-]

, 2008-12-19 14:08, pirms 15 gadiem
Tad jau skaidrs, ka Subaru viņus neatbalstīts, ja viņi jau pateikuši, ka varētu braukt arī bez rūpnīcas atbalsta. Subari pa trasi skraidīs un kompānijai reklāma būs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-12-19 14:27, pirms 15 gadiem
uz priekshu Atkinson
Dima ti lytwij :*

  +2 [+] [-]

, 2008-12-19 14:40, pirms 15 gadiem
Uz prieksu Peter

     [+] [-]

, 2008-12-19 15:07, pirms 15 gadiem
Nu cerams, ka Peter tiks pie braukšanas. Lielisks piltos. Vienmēr patikuši Subaru piloti, bet Solbergs bija man favorīts pēc Ričarda pāriešanas uz Peugeot un pēc tam, ka Ričardam bija jāiziet no WRC slimības dēļ.

     [+] [-]

, 2008-12-19 18:44, pirms 15 gadiem
Nu Dereks vareetu njemt savaa paspaarnee to pasaakumu, iztirgotu paaris heliishus kas maajaas staav un var taisiit savu tiimu i gaazt ieskaitee, iisteniibaa baigi interesantaa persooniiba vish ir