Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Solbergs testē "Citroen C4 WRC" automašīnu

Solbergs testē "Citroen C4 WRC" automašīnu
Peters Solbergs
Foto: wrc.is.free.fr

Norvēģu rallija braucējs Peters Solbergs, kurš, kā zināms, nebrauks Austrālijas WRC rallijā, aizvadījis testu braucienus ar "Citroen C4 WRC" automašīnu.

Lai arī līdz šim Solbergs šogad brauca ar 2006.gada ''Citroen Xsara'' automašīnu, ik pa laikam parādījās runas, ka pilots vēlas braukt ar jaudīgāku mašīnu. Ik pa laikam sportists aizvadīja testus ar dažādām automašīnām, taču arī Somijā uz starta viņš stājās ar savu ''Citroen Xsara''.

Pēc Somijas rallija parādījās ziņas, ka Velsā Solbergs varētu braukt ar jaunākās paaudzes ''Ford'' automašīnu, taču vēlāk norvēģis atzina, ka izskatīs arī citus variantus. Tā arī notika un pavisam nesen Solbergs aizvadīja testus ar ''Citroen C4 WRC'' automašīnu, ar kuru pagājušajā gadā "PH Sport" komandas sastāvā brauca Konrāds Rautenbahs.

Vēl nav zināms, vai Velsā Solbergs brauks ar šo mašīnu, taču "Ford" vadītājs Malkolms Vilsons atzina, ka viņš būtu ieinteresēts sadarboties ar Solbergu. "Protams, mēs būtu ieinteresēti," saka Vilsons. "Tas viņam būtu liels izaicinājums apsēsties jaunā automašīnā un uzvarēt. Taču esmu pārliecināts, ka viņš izcīnīs labu rezultātu, jo pie mūsu mašīnām var ātri pierast."

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com