Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Pēc pirmās Serbijas rallija dienas līderis Hirvonens

Pēc pirmās Serbijas rallija dienas līderis Hirvonens
Miko Hirvonens
Foto: www.mikkohirvonen.com

Lai labāk sagatavotos Bulgārijas WRC rallijam, soms Miko Hirvonens šajā nedēļas nogalē startē Serbijas rallijā, un pēc pirmās dienas viņš ir pārliecinošs līderis.

Bulgārijas WRC rallijā piloti savu meistarību demonstrēs uz asfalta, tāpēc, lai labāk sagatavotos šim rallijam, "Ford" rallija komanda nolēma Serbijas asfalta rallijam pieteikt Hirvonenu. Konkurence šeit nav no tām spēcīgākajām, taču ne tas ir galvenais Hirvonenam, kurš pirms rallija atzina, ka šis rallijs viņam kalpos kā tikai un vienīgi treniņš. Pilota rīcībā šajā rallijā būs viņa treniņa mašīna, kura ir gandrīz tikpat jaudīga, cik sacīkšu mašīna.

Šodien pilotiem bija jāveic deviņi ātrumposmi un tajos visos ātrāko laiku uzrādīja Hirvonens, kurš dienas beigās tuvāko sekotāju Krumu Dončevu apsteidza par gandrīz trīs minūtēm. Rīt rallija pēdējā dienā pilotiem būs jāveic vēl deviņi ātrumposmi.

Serbijas rallija rezultāti pēc pirmās dienas

VietaEkipāžaMašīnaLaiks
1.Hirvonen Mikko/Lehtinen JarmoFord Focus RS WRC01:13:16.6
2.Donchev Krum/Yordanov PetarPeugeot 207 S 2000+02:55.4
3.Borkovic Dušan/Borkovic StrahinjaMitsubishi Lancer Evo IX+03:18.1
4.Gyosev Petar/Spasov DimitarMitsubishi Lancer Evo IX+03:43.0
5.Iliev Dimitar/Yanakiev YanakiŠkoda Fabia S 2000+04:04.0

Izmantotie resursi:
yurally.co.rs