Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Montekarlo WRC rallija treniņos ātrākais Ožjē (+video)

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Montekarlo WRC rallija treniņos ātrākais Ožjē (+video)
Sebastjēns Ožjē. Foto: wrc.com

Astoņkārtējais pasaules rallija čempions (WRC) Sebastjans Ožjē ceturtdien uzrādījis ātrāko laiku Montekarlo WRC Shakedown posmā.

2,29 kilometrus garajā dopā, kas bija sauss un šaurs, Ožjē visos trijos braucienos bija starp līderiem, kur finišā astoņkārtējais šī rallija uzvarētājs par 0,3 sekundēm bija ātrāks par 2022.gada WRC čempionu Kalli Rovanperu. Trešajā vietā finišēja Tjerī Noivils, kurš zaudēja 0,4 sekundes.

Smagnējs sākums Otam Tanakam un Esapekam Lapi, kuriem šis ir pirmais starts ar jaunām automašīnām. Tanaks finišēja septītais, bet Lapi – astotais. Nevienā no trim braucieniem sportisti nespēja uzrādīt Top 5 rezultātus.

WRC2 klases sportisti Shakedown nepiedalījās.

Rallija starts tiks dots jau šovakar ar diviem ātrumposmiem (40 km), kas notiks tumsā. Pirmā dopa starts 21:05 pēc Latvijas laika.

Pavisam kopā uz starta izies 75 ekipāžas, kurām četrās dienās būs jāveic 325.02 km.

Shakedown rezultāti:

Izmantotie resursi:
WRC.com® | FIA World Rally Championship |...