Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

WRC rallijā paliek "Subaru" - "Adapta World Rally Team"

WRC rallijā paliek "Subaru" - "Adapta World Rally Team"
Mads Ostbergs šī gada Francijas rallijā vēl
startēja ar iepriekšējo modeli
Foto: AFP

"Subaru" vārds tomēr parādīties pasaules rallija čempionātā, jo "Adapta World Rally Team" jau iepriekš paziņoja, ka startēs WRC rallijā. Pastāv iespēja, ka šī norvēģu komanda aizvietos lielo "Subaru" komandu un cīnīsies par punktiem ražotāju ieskaitē, kā arī, iespējams, izmantos kādu pilotu no lielās komandas.

"Adapta World Rally Team" jau iepriekš bija noslēgusi līgumu ar "Prodrive" kompāniju, kas nozīmēja to, ka šī kompānija rallija laikā apkalpos šo "Adapta" komandu (startēs ar tādām pašām mašīnām kā Solbergs un Atkinsons - G.L.). Šī "Prodrive" kompānija pirms tam gatavoja rallija mašīnas "Subaru" komandai, un to mehāniķi strādāja gan ar Petera Solberga, gan ar Krisa Atkinsona mašīnām.

Līdz šim komandas menedžeris Mortens Ostbergs bija paziņojis, ka komandas pilots Mads Ostbergs piedalīsies astoņos posmos. "''Subaru'' komandas aiziešana nekādā veidā nevar ietekmēt mūsu plānus un līgumu, kas noslēgts ar "Prodrive". Ostberga programma būs tāda pati, kāda tā bija ieplānota pirms tam – astoņi posmi. Tagad turpinām strādāt ar dažiem citiem ļoti labiem pilotiem, jo ceram, ka kāds no viņiem varētu braukt ar komandas otro mašīnu."

"Neticu, ka FIA noteikumos ir kāds punkts, kas varētu mums traucēt startēt ražotāju ieskaitē, ja "Subaru" nepiedalās, taču pastāv dažas problēmas - finanses. Noteikti, ka mums ar "Prodrive" mainīsies sadarbības veids, jo līgums paredzēja, ka mūsu mašīnas tiks apkalpotas blakus esot rūpnīcas mašīnām - tāpat kā tas ir "Ford" un "Stobart" komandā."

''Diskusijas turpināsies, kad "Subaru World Rally Team" galvenie cilvēki atgriezīsies no tikšanās ar rūpnīcas pārstāvjiem. Pastāv iespēja, ka mēs varētu izmantot lielās komandas aprīkojumu un, iespējams, kādu no tās braucējiem.''

Izmantotie resursi:
wrc.com

  +1 [+] [-]

, 2008-12-18 14:39, pirms 15 gadiem
Jau labāk...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-12-18 14:44, pirms 15 gadiem
Ta jau ir laba zina
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-18 16:44, pirms 15 gadiem
Apustulis rakstīja: Subaru pjedestaals vienalga nespiid!
Ja nezini tad neruna