Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Video: Japāņu autosportisti rallijā ''Latvija'' piedzīvo šaušalīgu avāriju

Diemžēl rallija ''Latvija'' 11. ātrumposms tika apturēts, jo ļoti smagu avāriju piedzīvoja japāņu pilota Takamoto Katsutas ekipāža. Tomija Makinena komandas sportisti lielā ātrumā ietriecās kokā un pilots bez glābēju palīdzības no "Subaru" mašīnas izkļūt nespēja. Pēc negadījuma abi sportisti tika nogādāti slimnīcā.
Vērtējums:

  -1 [+] [-]

, 2015-10-18 22:56, pirms 9 gadiem
Avārija patiešām šaušalīga, nu bet sporta centra stils iespārda... 3 sekunžu sižets un pirms tam minūte ar reklāmām un pēc tām 3 sižeta sekundēm vēl viena reklāma. Tās reklāmas nupat jau vēmienu rauj.

  +5 [+] [-]

, 2015-10-18 23:08, pirms 9 gadiem
Kreilis rakstīja: Avārija patiešām šaušalīga, nu bet sporta centra stils iespārda... 3 sekunžu sižets un pirms tam minūte ar reklāmām un pēc tām 3 sižeta sekundēm vēl viena reklāma. Tās reklāmas nupat jau vēmienu rauj.
Nez, man reklāmas nerāda! Ak jā, man ir adblock...

     [+] [-]

, 2015-10-18 23:44, pirms 9 gadiem
EUcerin rakstīja: Nez, man reklāmas nerāda! Ak jā, man ir adblock...
Pirms kāda laika nomainīja sistēmu un šobrīd ar ieslēgtu AdBlock nerāda arī pašu video.

aaa, nu atkal ir atpakaļ pa vecam, palides!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-19 11:06, pirms 9 gadiem
EUcerin rakstīja: Nez, man reklāmas nerāda! Ak jā, man ir adblock...
esi aizdomajies no kurienes websaiti pelna naudu? bija jau kaut kur rakstits, ka adblock izmainis internetu un ne uz to labako pusi, jo daudzi tavi iemilotie websaiti bus tikai ar abonesanas maksu. Citiem vardiem sakot tu iesauj pats sev kaja ar savu adblock.