Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Hirvonens brauks Skotijas IRC rallijā

Hirvonens brauks Skotijas IRC rallijā
Miko Hirvonens
Foto: Scanpix-Sweden

"Ford" komandas rallija pilots Miko Hirvonens piedalīsies Skotijas IRC rallijā, kur pilots trasē dosies ar ''Fiesta S2000'' automašīnu. Jāatzīmē, ka trasē viņš pildīs "nullītes" ekipāžas funkcijas.

Pirmo reizi plašākai sabiedrībai tiks prezentēta "Ford" komandas S2000 automašīna – ''Fiesta S2000''. Tas notiks šī gada Skotijas IRC rallijā, kurš notiks 19.novembrī. Tas būs šī modeļa debijas rallijs, un to pilotēs Miko Hirvonens. Viņš gan nesacentīsies ar pārējiem rallija braucējiem, bet viņš pildīs "nullītes" ekipāžu (trasē dosies pirms rallija braucējiem – aut.).

"Mēs gribam braukt mežos pēc iespējas ātrāk," iesāk ''M-Sport'' šefs Malkolms Vilsons. "Gribam, lai šī mašīna arī pēc iespējas ātrāk varētu nonākt pie mūsu pircējiem. Šī mašīna tapa ilgi, taču tā ir satriecoša."

Atgādināsim, ka joprojām klīst runas, ka 2010.gada Montekarlo IRC rallijā varētu startēt šī brīža ''Ford'' rallija komandas piloti Miko Hirvonens un Jari Mati Latvala, kā arī igauņu pilots Marko Martins un divkārtējais pasaules rallija čempions Markuss Gronholms.

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

     [+] [-]

, 2009-09-18 21:42, pirms 15 gadiem
laikam Miko nav īsti pārliecināts un drošs par Fiestu