Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Savainoto Latvalu aizvietos Sordo

Savainoto Latvalu aizvietos Sordo
Peters Solbergs un Dani Sordo vismaz vienā posmā būs komandas biedri
Foto: www.zimbio.com

Noskaidrojies, ka somu rallija braucēju Jari Mati Latvalu gaidāmajā Argentīnas WRC rallijā aizvietos spānis Dani Sordo.

Jau pāris dienas klīda runas, ka Sordo, kurš nebija plānojis ar ''Mini'' startēt Argentīnas posmā, ir reālākais kandidāts, kurš varētu aizstāt savainoto Latvalu, kurš pagājušajā nedēļā slēpjot krita un salauza atslēgas kaulu. ''Ford'' vadība klusēja un nekomentēja šīs runas, līdz šodien komanda oficiāli paziņoja, ka Sordo aizvietos Latvalu, kurš turpina ārstēties.

''Sadarbība noslēgta uz vienu ralliju, tāpēc gribētu pateikt lielu paldies Dani komandai un viņa menedžmentam, kuri bija ārkārtīgi laipni un izpalīdzēja mums šādos neparedzētos apstākļos,'' saka komandas vadītājs Malkolms Vilsons, kurš piebilda, ka Latvala, visticamāk, atgriezīsies uz Grieķijas posmu.

2005. gada JWRC čempions Sordo līdz šim nav uzvarējis nevienā WRC posmā, taču sportists savas karjeras laikā uz goda pjedestāla kāpis 32 reizes.

Kopvērtējums pēc četriem posmiem

V.PilotsPunkti
1.S.Lēbs66
2.P.Solbergs62
3.M.Ostbergs53
4.M.Hirvonens50
5.J.Novikovs39
6.J.M.Latvala28
7.D.Sordo21

Izmantotie resursi:
World Rally Championship