Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Pasaules rallijkrosa čempions Ekstroms tiek pie ''Audi'' rūpnīcas atbalsta

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Pasaules rallijkrosa čempions Ekstroms tiek pie ''Audi'' rūpnīcas atbalsta
Matiass Ekstroms
Foto: EKSRX

Trešdien ''Audi'' rūpnīca paziņoja, ka tā šogad pasaules rallijkrosa čempionātā (Pasaules RX) pilnībā atbalstīs Matiasa Ekstroma ''EKS RX'' rallijkrosa komandu.

Ekstroms, kurš ar savu ''EKS RX'' komandu Pasaules RX sāka startēt 2014.gadā, šogad kļuva par Pasaules RX čempionu, bet viņa ''EKS RX'' komanda izcīnīja ražotāju kausu. Novērtējot šo sasniegumu, ''Audi'' rūpnīca, kas vēl atbalsta Formula E un DTM, paziņoja, ka tā šogad atbalstīs arī Ekstromu un viņa ''EKS RX'' komandu.

''Mēs secinājām, ka tas būs ārkārtīgi grūti ''EKS RX'' komandai šogad sacensties ar citām rūpnīcas komandām, tāpēc nolēmām viņiem palīdzēt vēl vairāk,'' saka Audi Motorsport vadītājs Dīters Gāss.

Priecīgs par šādu notikumu bija arī Ekstroms. ''Pirmajos trijos gados mēs ļoti daudz veidojāmies kā komanda, krājot pieredzi un nosakot jaunus standartus. Taču bija skaidrs, ka mums nākotnē ir nepieciešams lielāks atbalsts, lai turpinātu braukt un strādāt tādā pašā līmenī. Tas, ka ''Audi'' tagad mums nodrošinās rūpnīcas atbalstu, padara mani laimīgu,'' saka Matiass Ekstroms.

Jāpiebilst, ka nesen divkārtējais pasaules rallijkrosa čempions Peters Solbergs panāca vienošanos ar ''Volkswagen'' rūpnīcu, kas šogad atbalstīs ''Polo RX'' automašīnas, ar kurām brauks Solbergs un Johans Kristofersons.

Izmantotie resursi:
EKS RX