Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Pēc pirmās dienas vadībā Lēbs

Par Īrijas rallija līderi pēc pirmās dienas ir kļuvis "Citroen" komandas pilots Sebastians Lēbs, kurš par 11 sekundēm apsteidz savu komandas biedru Daniju Sordo.

Jau ziņojām, ka ceturtajā ātrumposmā, nepilnus divus kilometrus pirms ātrumposma beigām, Gronholms diezgan stipri avarēja, kā rezultāta tika nogādāts slimnīcā uz rūpīgāku medicīnisko pārbaudi. Par laimi, abi sportisti šajā negadījumā nopietnas traumas neguva un ir sveiki un veseli.

Sacensības turpinājās un sestajā ātrumposmā uzvarēja Lēbs, kurš savu pārsvaru pār Sordo palielināja līdz 8 sekundēm. Uz trešo vietu šajā ātrumposmā pacēlās soms Jari-Mati Latvala, kurš kopvērtējumā par piecām sekundēm apsteidza Hirvonenu.

Astotajā ātrumposmā avāriju piedzīvoja Japānas rallija trešās vietas ieguvējs Henings Solbergs, kurš vienā no līkumiem nesavaldīja savu automašīnu un ieskrēja kokā. Šajā ātrumposmā uzvarēja Lēbs, kurš kopvērtējumā savu pārsvaru pār Sordo palielināja līdz 10 sekundēm.
Jau nākamajā ātrumposmā teicams starts padevās Sordo, kurš savam komandas biedram atspēlēja veselas septiņas sekundes. Stabilā trešajā vietā pēc devītā ātrumposma atrodas Latvala, kurš ir apdzinis savu tautieti Hirvonenu.

Dienas pēdējā ātrumposmā atkal ātrākais bija Lēbs, kurš kopvērtējumā pēc pirmās dienas tagad savu komandas biedru apsteidz par 11 sekundēm. Trešais, zaudējot Lēbam pusotru minūti, ir Latvala.

Īrijas rallija rezultāti pēc pirmās dienas:
1. S.Lēbs 1:33:15.9
2. D.Sordo +11,2
3. J.M.Latvala +1:28.4
4. M.Hirvonens +1:53.2
5. P.Solbergs +2:19.2
6. M.Štols +4:41.9
7. M.Vilsons +6:45.4
8. G.Makeils +7:59.8

Izmantotie resursi:
www.wrc.com
Foto: AP

 +11 [+] [-]

, 2007-11-16 19:15, pirms 17 gadiem
Tie, kas vēl nav redzējuši Gronholma, teikšu jocīgo avāriju:
es.youtube.com
Lieta tāda:
Ja tagad, Lēbs uzvar, Gronholms punktus neizcīna (iespējams, ka varbūt viņš tomēr rīt brauks, jo daudzi krīt ārā un vēl 2 smagas dienas) kopvērtējumā +6 punkti jau Lēbam.
Ja Lielbritānijā uzvar Gromis, Hirvonens otrais, bet trešai Lēbs abiem punktu skaits ir vienāds, bet par cik vairāk uzvaru ir Lēbam, viņš arī triumfē kopvērtējumā.
Gromim rīt uzskatu ir jājiet un jācinās, jo, lai arī viņam būs 25 minūšu sods, ir iespēja, ka tomēr 1 pts viņš var izcīnīt, kas var beigās viņam palīdzēt iegūt titulu. Aptuveni tā tagad izskatās

     [+] [-]

, 2007-11-16 19:37, pirms 17 gadiem
Tas nav latvijas ralijs kur Vasaraudzis ar WRC automasinu var viena posma pakast 10 min bet nakamaja tik pat atvinet. Vienigais uz ko Gronholms var ceret ka Loebs kludisies ka japana citadi nav izredzu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-17 13:08, pirms 17 gadiem
to vaz 2106
nu nav tas Latvijas rallis.. bet pirms tik muļķīgi salīdzini paskaties cik šķir 1 no 8 vietas šajā rallijā un tad slīdzini .. Latvijā līmenis ir ļoti augsts un rezultāti blīvi..