Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vorobjovs/Zicāns pēc Madonas rallija līderi gan Latvijā, gan Igaunijā

Vorobjovs/Zicāns pēc Madonas rallija līderi gan Latvijā, gan Igaunijā
Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns
Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Pēc Madonas rallija, kurš noslēdzās ar igauņa Georga Grosa uzvaru, ekipāža Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns kļuvuši par N4 klases kopvērtējuma līderiem gan Latvijas, gan Igaunijas čempionāta ieskaitē.

Madonas rallijs notika piektdien un sestdien. Pēc rallija pirmās dienas, kurā pilotiem bija jāveic trīs posmi, Vorobjovs/Zicāns bija sestajā vietā, līderim zaudējot gandrīz 20 sekundes. Otrajā dienā izdevās pakāpties uz trešo vietu absolūti, taču N4 klasē Vorobjovs/Zicāns palika otrie, piekāpjoties Andim Neikšānam/Mārim Jēkabsonam vien nieka 7 sekundes.

''Jāsaka, ka pirmā diena bija ļoti saraustīta. Vispirms pāragrs starts (par ko saņēmām desmit sekunžu laika sodu), kas bija ļoti diskutabls, tad ne visai labā braukšana pilsētas posmā un beidzot ar traģēdiju, kas mums pašiem bija liels šoks. Ilgi nevarējām atgūties,” pirmās dienas notikumus komentē Guntars Zicāns.

''Pēc pirmās dienas zaudējām jau 20 sekundes, tāpēc apzinājāmies, ka tādā konkurencē atgūt šīs sekundes būs ļoti grūti. Mēģinājām, taču tas mums šoreiz neizdevās. Jāsaka, ka arī īpaši pa galvu un kaklu neskrējām, jo apzinājāmies, ka labāk finišēt otrajiem un izcīnīt svarīgus punktus abu čempionātu ieskaitēs. Un tas mums arī beigās izdevās, jo tagad esam pirmie gan Latvijā, gan Igaunijā,” tā Guntars.

‘’Vorobjovs Racing'' ekipāžu atbalsta BTV, Vorobjovs Racing, Vidzemes Betons, Rallija Klubs, Pirelli, AXIO Capital.

Informāciju sagatavoja:
''Vorobjovs Racing'' preses pārstāvis, Mārtiņš Jankovskis