Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Citroen": "Polijā būsim izsalkuši pēc uzvaras"

"Citroen": "Polijā būsim izsalkuši pēc uzvaras"
Lēba automašīna pēc avārijas
Foto: www.acropolisrally.gr

Gan "Citroen" komandas vadītājs, gan Sebastiens Lēbs un Dani Sordo cer, ka nākamajā WRC rallijā, kurš notiks Polijā, komandai izdosies izkļūt no šīs neveiksmju sērijas.

Jau ziņojām, ka Grieķijas rallijā Lēbs otrās dienas pirmajā posmā piedzīvoja avāriju un sacensībām izstājās, bet viņa komandas biedrs izcīnīja 12. vietu absolūtajā kopvērtējumā, kas komandai deva četrus punktus ražotāju kausā.

"Tā bija mana kļūda," iesāk Lēbs. "Vienā līkumā iegāju nedaudz par ātru. Līkumā iegājām neprecīzi, līdz ar to arī izeja no līkuma bija nepareiza. Trases iekšmalā aizķēru akmeni, kurš bija paslēpies zālē. Kad pierakstīju trasi, tad to neredzēju. Lai arī uzmetām vairākus kūleņus, galvenais, ka ar mums viss ir kārtībā."

Runājot par nākošo posmu, komandas menedžeris Svens Smīts atzina, ka komanda ir izsalkusi pēc uzvarām. "Mēs jau tagad ar nepacietību raugāmies uz nākamo ralliju. Esam izsalkuši pēc uzvarām."

"Domāju, ka varēju uzvarēt šajā rallijā, taču avārija otrajā dienā pārvilka strīpu pāri visam. Esmu vīlies. Ceru, ka varbūt nākamgad izdosies uzvarēt," pēc rallija atzina Sordo.

Lēbs avarē

Izmantotie resursi:
crash.net

     [+] [-]

, 2009-06-17 13:34, pirms 15 gadiem
Cik saprotu Polija asfalta rallis???

     [+] [-]

, 2009-06-17 14:31, pirms 15 gadiem
Nē,Polijā ir rallijs pa ļoti šauriem,ātriem,gleznainiem,tramplīnainiem,ezerainiem grunts ceļiem