Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latviešu komandas piloti starp līderiem pēc Kataras rallija pirmās dienas

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Latviešu komandas piloti starp līderiem pēc Kataras rallija pirmās dienas
Foto: Emil Lindholm Official

Pēc Kataras rallija pirmās dienas līderis ir bijušais WRC2 čempions Andreas Mikelsens, kurš šajā rallijā startē ar latviešu Sports Racing Technologies (SRT) komandas sagatavoto ''Škoda Fabia Rally2 evo'' automašīnu.

Jau ziņojām, ka šajā nedēļas nogalē tiek aizvadīts Kataras rallijs, kurā uz starta bez sacensību galvenā favorīta Nasera Al-Atijas (Volkswagen Polo GTI R5), kurš šajā rallijā ir uzvarējis pēdējās trīs reizes, izgāja arī trīs pēdējo trīs gadu WRC2 čempioni - Andreass Mikelsens, Mads Ostbergs un Emīls Lindholms. Visi trīs sportisti trasē devās ar latviešu Sports Racing Technologies (SRT) komandas sagatavotām ''Škoda Fabia Rally2 evo'' automašīnām.

Sacensību pirmajā dienā sportistiem bija jāveic 3,27 kilometrus garš dops, pēc kura vadībā ir Mikelsens, kuram seko Ostbergs (+4,2). Sākotnēji trešais bija Lindholms, taču vēlāk sportists, tāpat kā vēl seši braucēji, saņēma sodu, kā rezultātā somu braucējs atkrita uz sesto vietu (+18,1).

Sacensības turpināsies piektdien, kur sportisti veiks nākamos sešus dopus (97 km), bet sacensības noslēgsies sestdien, kad sportisti veiks atlikušos sešus ātrumposmus (109 km).

Rallija rezultāti: