Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Rallijs ''Cēsis'' triumfē iedzīvotāju balsojumā par gada sporta pasākumu Cēsu novadā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Rallijs ''Cēsis'' triumfē iedzīvotāju balsojumā par gada sporta pasākumu Cēsu novadā
Foto: Rally Cēsis

Aizvadītajā nedēļā Cēsu koncertzālē svinīgā apbalvošanas ceremonijā norisinājās “Cēsu novada sporta laureātu 2022” apbalvošana, kurā tika apbalvoti labākie sportisti, treneri, komandas un ar sportu saistītie, ievērības cienīgie notikumi un ļaudis.

Ar atgriešanos pēc 14 gadu pauzes Rallijs Cēsis tika nominēts kategorijā “Gada sporta pasākums 2022. gadā”. Cēsinieki ar savu balsojumu apliecināja šī rallija leģendāro nozīmi novadā, jo tieši iedzīvotāju balsojumā Rallijs Cēsis trimfēja kā “Gada pasākums sportā”.

Rallija Cēsis organizatoru komandai šis apbalvojums nozīmē daudz, jo saprotam, ka novada iedzīvotāji šo sporta pasākumu gaidīs arī turpmāk, kā apbalvošanā minēja biedrības “Millers Motorsport” vadītājs un “Rallijs Cēsis” galvenais organizators Māris Millers:

''Mēs dzīvojām ar mērķi, ka lielais rallijs Cēsīs ir jāatgriež un šogad mēs to izpildījām, pat virs normas, jo bijām piesardzīgi ar sagaidāmo, bet atbrauca sportisti no 12 pasaules valstīm! Rallijs Cēsīs ir gandrīz kā otrie pilsētas svētki! Liels paldies komandai par ieguldīto darbu, paldies Cēsu uzņēmējiem un visiem atbalstītājiem, jo bez atbalsta pasākuma norise nebūtu iespējama!”

Cēsinieki, pilsētas un novada viesi un sporta līdzjutēji, savos kalendāros atzīmējiet- Rallijs Cēsis 2023.gadā norisināsies 4.-5. augustā!

Informāciju sagatavoja:
Millers motorsport