Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Novikovs un Noivils pievienojas Kataras M-Sport

Novikovs un Noivils pievienojas Kataras M-Sport
Tjerī Noivils
Foto: de.best-of-rallylive.com

Šodien noskaidrojies, ka krievu rallija braucējs Jevgēņijs Novikovs un beļģis Tjerī Noivils nākamgad brauks Kataras M-Sport rallija komandā.

Līdz šim bija zināms, ka komandas pirmais pilots būs norvēģis Mads Ostbergs, bet bez viņa komandā vēl startēs Kataras sportists Nasers Al-Atija, kurš plāno startēt septiņos WRC posmos. Tikmēr M-Sport vadītājs pirms kāda laika bija spiests paziņot, ka nākamgad viņa vadītajā komandā vairs nebrauks bijušais pasaules čempions Peters Solbergs.

Pēdējās dienās M-Sport aizvadīja testus Francijā, pēc kuriem komandas vadītājs paziņoja, ka komandai pievienojas vēl divi braucēji – Novikovs un Noivils, kuri, tāpat kā Ostbergs, startēs visos 13 posmos.

''Novikovs un Noivils ir jauni, taču šogad abi šie braucēji spēja apvienot ātrumu ar apņēmību. Viņi bieži spēja cīnīties ar rūpnīcas pilotiem, tāpēc esmu pārliecināts, ka 2013.gada sezonā mēs no viņiem redzēsim lielisku sniegumu,'' saka M-Sport vadītājs Malkolms Vilsons.

2012. gada kopvērtējumā Novikovs ar 88 punktiem ieņēma sesto vietu, bet Noivils ar 53 punktiem palika septītais.

Sezonas pirmais posms janvāra vidū notiks Montekarlo.

Izmantotie resursi:
wrc.com

     [+] [-]

, 2012-12-15 22:08, pirms 12 gadiem
Par Novikovu nav pārsteigums,nu par Noivilu ir tā; kas maksā tas pasūta mūziku- šīs sezonas komandas biedrs noteikti iežēlināja Naseru. Bet lai jau - potenciāls čalim ir! Tikai būs atkal tas variants- šamējie čaļi kad būs izauguši pēc dažiem gadiem par reāliem potenciālajiem čempioniem, tad tos ar piķi pārvilinās lielie dūži: VW un Citroen, nu varbūt tad jau arī Hyundai.. Skaidrs ir tas ka, ka Tanakam vieta 2013 gadā nav. Par Prodrive plāniem uz 2013 arī tāds klusums... Žēl, mašīna jau bija laba uztaisīta..

  -1 [+] [-]

, 2012-12-16 15:58, pirms 12 gadiem
Māris Noviks ir labākais