Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Atskats uz aizvadīto WRC sezonu (video)

Atskats uz aizvadīto WRC sezonu (video)
Miko Hirvonens, Sebastiens Lēbs un
Jari Mati Latvala
Foto: www.rallybuzz.com

Ar "Citroen" komandas pilota Sebastiena Lēba uzvaru Velsas rallijā noslēdzās šī gada pasaules rallija čempionāts. Līdz jaunajai sezonai atlicis pusotrs mēnesis, tāpēc tagad piedāvājam jums atskatīsimies uz aizvadīto sezonu.

Lai arī šogad čempions pilotu ieskaitē tika kronēts jau vienu posmu pirms sezonas beigām (Pagājušajā gadā čempions tika noteikts pēdējā posmā – G.L.), kopumā aizvadītā sezona bija interesanta. Lai arī pēc Markusa Gronholma aiziešanas no rallija daudzi prognozēja, ka Lēbam nebūs konkurenti, atsevišķos posmos gan Miko Hirvonens, gan Jari Mati Latvala pierādīja, ka viņi spēj būt ātri, tāpēc nākamajā gadā cīņa starp šiem pilotiem būs vēl sīvāka un interesantāka.

Taču noteikti, ka šis bija Lēba gads, jo franču sportists piekto reizi pēc kārtas kļuva par čempionu pilotu ieskaitē, kā arī kopā ar savu komandas biedru Dani Sordo palīdzēja savai komandai uzvarēt ''Ford'' un izcīnīt ražotāju kausu.

Lēbs kopumā šogad no aizvadītiem 15 posmiem uzvaras izcīnīja 11 (!) posmos, kas tiešām ir fantastisks sasniegums. Pateicoties šim sniegumam, Lēbs kopumā ir uzvarējis 47 rallijos, un savu tuvāko sekotāju Gronholmu, kurš, iespējams, varbūt atgriezīsies rallijā, apsteidz par 17 uzvarām.

Piedāvājam jums noskatīties, pēc daudzu domām, vienu no pašiem labākajiem WRC rallija video youtube.com portālā.

2008. gada WRC sezonas apskats

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

     [+] [-]

, 2008-12-15 13:18, pirms 15 gadiem
Skaisti!

     [+] [-]

, 2008-12-15 13:26, pirms 15 gadiem
Nu žēl, ka FIA taisās sačakarēt skatāmāko autosporta veidu pasaulē!

     [+] [-]

, 2008-12-15 17:19, pirms 15 gadiem
Klipiņš prīmā..

     [+] [-]

, 2008-12-15 20:01, pirms 15 gadiem
super super super...