Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latvala: "Turcijā mērķis pjedestāls"

Latvala: "Turcijā mērķis pjedestāls"
Jari Mati Latvala
Foto: AP

"Ford" komandas braucējs Jari Mati Latvala, kurš pēc pirmā Turcijas rallija ātrumposma ieņem ceturto vietu, atzina, ka viņa mērķis šajā rallija ir finišēt uz goda pjedestāla.

Grieķijas rallijā Latvala finišēja septītajā vietā, jo gan pirmajā dienā, gan otrajā rallija dienā viņa automašīnu vajāja tehniskas problēmas. "Esmu apmierināts ar ātrumu, kuru uzrādīju gan Itālijā, gan Grieķijā. Grieķijas rallijā es sapratu, ka man ir jāatrod veids, kā labos laika apstākļos braukt ātri, bet sliktos braukt lēnāk, bet būt konkurētspējīgam."

"Iespējams, ka es šeit nesākšu braukt tik ātri kā Itālijā un Grieķijā, jo mana pieredze šajā rallijā ir ļoti maza. Varbūt tas, ka nebraukšu tik ātri, palīdzēs man nekļūdīties un uzrādīt labu rezultātu. Pjedestāls ir mans mērķis, taču nebūšu arī bēdīgs, ja necīnīšos par uzvaru."

Izmantotie resursi:
crash.net