Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Čempioni Sesks/Francis gatavojas noslēdzošajam ERČ posmam

Šajās brīvdienās Liepājā tiks aizvadīts noslēdzošais Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posms, ''Rally Liepāja''. Tajā uz starta izies arī nesen par ERČ Junior U27 klases čempionu kronētie Mārtiņš Sesks/Renārs Francis. Trešdien ekipāža kopā ar komandas biedru Tomu Kristensonu aizvadīja testus, lai labāk sagatavotos ''Rally Liepāja''. Testos redzētais ātrums liek noprast, ka abi braucēji ir gatavi sezonas noslēdzošajam posmam.

Emīls Blūms/Didzis Eglītis. Foto: Pille Russi

Latvijas rallija ekipāžām labi rezultāti Somijā

Somijā aizvadītas rallija sacensības "Mad-Croc Länsirannikon Ralli", kas bija arī Igaunijas čempionāta posms. Emīls Blūms/Didzis Eglītis guvuši septīto vietu absolūtajā ieskaitē, bet Kalvis Blūms/Ralfs Lipstoks ierindojušies desmitajā vietā. Savās klasēs iegūts pjedestāls. Tuvu uzvarai tikmēr bija Madars Dīriņš/Gints Lasmanis.
Foto: AXLatvia

Autokrosa ceļojošais festivāls dodas uz Pluņģi

Latvijas autokrosa čempionāta dalībnieki nedēļas nogalē dodas uz vienīgo ārvalstu vizīti kalendārā – Lietuvas Pluņģes trasi. No dalībnieku sastāva var nolasīt ne tikai gaidāmo cīņu asumu: arī atsevišķu braucēju šīs sezonas plānus.
Foto: Toms Paipals
1

Eiropas autokrosā šogad rekordliels dalībnieku skaits, otrais posms Mūsā

Tradicionāli, leģendārajā Bauskas autokrosa trasē "Mūsa Raceland" būs Eiropas autokrosa čempionāts – šogad tur tiek organizēts otrais posms. Jau 1.-2. jūnijā uz starta līnijas stāsies rekordliels sacensību dalībnieku skaits, kas cīnīsies par uzvaru. Īpašs pārsteigums skatītājiem: rallija šovs ar labi zināmiem autosportistiem.