Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs: ''GP2 testi nav iesildīšanās F-1''

Lēbs: ''GP2 testi nav iesildīšanās F-1''
Sebastiens Lēbs
Foto: AP

Pēc vakardienas GP2 ziemas testu trešās dienas, kurā startēja arī WRC rallija pilots Sebastiens Lēbs, sportists atzina, ka testos piedalījās tikai tāpēc, ka viņam bija tāda iespēja.

Vakar Heresas trasē Spānijā tika aizvadīta GP2 ziemas testu trešā diena, kurā ātrākais bija "ART" komandas pilots Markuss Eriksons. Lēnākais šajos testos bija Sebastiens Lēbs, kurš rīta sesijā pat bija 15.vietā.

Lai arī Lēbs atzīst, ka labprāt kādu dienu piedalītos F-1, šie šoreiz bija tikai braucieni sava prieka pēc. ''Šie testi nenozīmē to, ka gatavojos sezonas pēdējam F-1 posmam Abū Dabī,'' saka franču sportists. ''Viens franču inženieris, kuru pazīstu no pagājušā gada ''Porsche Cup'' sacensībām, tagad strādā ''DPR'' komandā, un viņš man piedāvāja iespēja testēt GP2 formulu. Šos testus aizvadīju tikai tāpēc, ka man bija tāda iespēja. Labprāt piedalītos F-1 sacensībās, taču pagaidām nekas nav mainījies.''

Atgādināsim, ka nesen izskanēja runas, ka Velsas BTRDA rallija čempionāta pēdējā posmā uz starta varētu iziet gan Lēbs, gan Miko Hirvonens. Pēdējās ziņas liecina par to, ka sacensībās startēs tikai somu sportists, kurš jau apstiprinājis savu dalību, kamēr Lēbs Velsas rallijam turpinās gatavoties atsevišķi.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-10-09 19:58, pirms 15 gadiem
Lēbs lai gan palika pēdējais, tomēr pārāk daudz neatpalika. citādāk ir ar otru pilotu, kurš cer uz F1, proti Bruno Senna, kura rezultāts bija tieši pa vidu. Saprotu ka tie ir tikai testi, bet rezultāti vienalga pieticīgi.

     [+] [-]

, 2009-10-10 11:57, pirms 15 gadiem
Priekš Loeba domāju labi, bet Senna gadu nav sēdējis formulā, atšķirībā no pārējiem.