Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latviešu SRT rallija komandas pilots Grjazins līderis pēc Slovēnijas rallija pirmās dienas

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Latviešu SRT rallija komandas pilots Grjazins līderis pēc Slovēnijas rallija pirmās dienas
Grjazina ekipāža trasē
Foto: www.rally-novagorica.si

Latviešu SRT rallija komandas braucējs Nikolajs Grjazins ir kļuvis par ''Petrol Rally Nova Gorica 2017'' rallija līderi pēc pirmās dienas.

Lai labāk sagatavotos Itālijas ERČ rallijam, kas startēs nākamajās brīvdienās, Grjazins nolēma piedalīties Slovēnijā notiekošajā ''Petrol Rally Nova Gorica 2017'' rallijā.

Piektdien sportistiem bija jāveic pirmie pieci posmi, kas kopā sastādīja gandrīz 60 kilometrus. Visos piecos posmos ātrākais bija Grjazins (''Škoda Fabia R5''), kurš arī kļuva par rallija līderi. 41 sekundi viņam zaudē Rokas Turks (''Peugeot 208 T16''), bet 42,3 sekundes atpaliek itālis Klaudio de Seko, kurš startē ar ''Hyundai i20 R5''.

Pavisam kopā sportistiem divās dienās uz asfalta ir jāveic 12 ātrumposmi, kas kopā sastāda 150 kilometrus. Dalību šajā rallijā apstiprināja 109 ekipāžas, no kurām 22 ir izstājušās pirmajā dienā.

Izmantotie resursi:
6. Rally Nova Gorica – Rally Nova Gorica