Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Sarmas rallijā pirmie trasē dosies igauņi

Sarmas rallijā pirmie trasē dosies igauņi
Māris Neikšāns / Ringolds Bērziņš
Foto: Zigismunds Zālamanis (Nikon)

Publicēts rallija ''Sarma 2011'' starta saraksts, kurā var redzēt, ka pirmie divi starta numuri piešķirti igauņu braucējiem - pirmais trasē dosies Georgs Gross, bet otrais – Ots Tanaks.

Latvijas rallija čempionāta pirmajā posmā - rallijā ''Halls Winter Rally 2011'', kurš notika Lietuvā, dubultuzvaru izcīnīja ''LMT Rallija komanda''. Ātrākais bija Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals, bet otrajā vietā ierindojās Māris Neikšāns/Ringolds Bērziņš.

Jau šīs nedēļas nogalē Alūksnes un Gulbenes apkārtnē tiks aizvadīts otrais posms - rallijs ''Sarma 2011'', kurā uz starta izies 74 ekipāžas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas un Krievijas. Bez spēcīgākajām latviešu un lietuviešu ekipāžām, uz starta varēs redzēt arī ātrākos igauņu braucējus, kuriem arī rallija organizētāji piešķīra pirmos starta numurus.

Ar pirmo numuru trasē dosies Georgs Gross (''Ford Focus WRC''), bet aiz viņa - Ots Tanaks, kurš, kā zināms, šogad brauks ar ''Ford Fiesta S2000'' automašīnu. Tikai kā trešie ralliju sāks Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals. Tāpat augsti starta numuri piešķirti igauņiem Kasparam Koitlam (''Subaru Impresa'') un Sanderam Pārnam (''Subaru Impresa STi''), kuri, kā zināms, šogad pirmo reizi pārkāpuši uz pilnpiedziņas automašīnām. Desmitais starta numurs Aivim Eglem/Mārtiņam Jerumam, 11. numurs Jānim Vorobjovam/Guntaram Zicānam, bet ar 12. numuru trasē dosies Ivars Vasaraudzis/Pēteris Spredzis.

Rallija pirmajā dienā sportistiem Alūksnes apkārtnē būs jāveic divi nakts ātrumposmi, bet nākamajā dienā Gulbenes ceļos pilotiem būs jāveic vēl seši dopi, kas kopā visā rallijā sastādīs 108 kilometrus.

STARTA SARAKSTS
RALLIJA KARTES

Izmantotie resursi:
www.autorally.lv

  +3 [+] [-]

, 2011-02-09 13:23, pirms 13 gadiem
Lipeiķim iedots 9. Nr. Manuprāt viņu vajadzēja likt aiz Egles un Vorobjova
Būs interesanti paskatīties cik tālu Tanaks aizmuks no LV N4 spices un cik tuvu viņš būs Grosam

  +4 [+] [-]

, 2011-02-09 13:35, pirms 13 gadiem
interesanta cīņa būs gaidāma cerams letiņi parādīs kas mājās valda

  +1 [+] [-]

, 2011-02-09 13:49, pirms 13 gadiem
Igauņi laikam ir uztaisījuši savas versijas par Imprezām - Impresas, kas laikam cēlušās no vārdu apvienojuma starp Impreza un Impressive = Impresa

  +1 [+] [-]

, 2011-02-10 10:08, pirms 13 gadiem
es ar par to Lipeiķi biju izbrīnīts. Nu labi, ka vēl pēc pirmās dienas ir regroup ... tad Eglem un Vorobjovam lielas iespējas tikt pirms Lipeiķa ..
ceru, ka ātrumposma laikā Lipeiķis nesataisīs kādus krāmus... kad ātrie LV rallisti skriesies no aizmugures.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-10 11:33, pirms 13 gadiem
74 dalībnieki laikam kopā ar standartniekiem un ofrodniekiem ?????