Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

VW rallija komanda vēlas, lai Fetels piedalās WRC mašīnas testos

VW rallija komanda vēlas, lai Fetels piedalās WRC mašīnas testos
Sebastjans Fetels šī gada Čempionu sacīkstēs
Foto: www.raceofchampions.com

''Volkswagen Motorsport'' rallija komandas šefs Kriss Nīsens atzinis, ka labprāt pie ''Polo R WRC'' automašīnas stūres kādos testos redzētu Sebastjanu Fetelu.

Londonā notiekošajā Autosport Awards pasākumā Nīsens kādā intervijā atzina, ka viņam esot palikuši vēl divi mērķi, kurus viņš vēlas realizēt. Viens no tiem uz testiem piesaistīt divkārtējo F1 čempionu Fetelu, bet otrs – kādā no rallijiem ļaut uz starta iziet divkārtējam WRC rallija čempionam Karlosam Sainsam.

Sainss, izņemot nelielus paraugdemonstrējuma braucienus ar ''Polo R WRC'' automašīnu, nav piedalījies nopietnās sacensībās kopš pagājušā gada Dakāras rallija.

''Ir vēl divi paziņojumi, kurus gribētu jums atklāt,'' iesāk Kriss Nīsens. ''Pirmā lieta – gribu, lai Fetels testē mūsu jauno WRC mašīnu. Ja tas būtu iespējams, tas būtu lieliski mūsu sportam, jo viņš ir divkārtējais pasaules čempions. Taču apzinos, ka tas nebūs viegli. Otra lieta – gribu, lai Sainss ar mūsu jauno WRC mašīnu piedalās kādā rallijā.''

Lai arī šobrīd Fetels rallijā nav vēl braucis (Čempionu sacīkstēs viņš nedaudz brauca ar rallija mašīnu), kopš 2009.gada, kad sportists klātienē apmeklēja Somijas WRC posmu, viņš par šo sporta veidu ir izrādījis interesi.

Izmantotie resursi:
www.wrc.com


, 2011-12-08 21:38, pirms 12 gadiem
Kāpēc gan nē...
, 2011-12-08 21:44, pirms 12 gadiem
lai jau puikins pameegina sapratiis kas ir kas
, 2011-12-08 23:48, pirms 12 gadiem
Pēc Kubicas gadījuma apšaubu, ka kaut kas tāds tiks atļauts.
, 2011-12-08 23:57, pirms 12 gadiem
Ibra rakstīja: Pēc Kubicas gadījuma apšaubu, ka kaut kas tāds tiks atļauts.
Kubica brauca sacensībās.Fetelam iedos patestēties droša trasē,bez aizām ,kokiem,akmeņiem...un zemu vidējo ātrumu.
Tas ir kas cits.
, 2011-12-09 09:46, pirms 12 gadiem
Tīrais mārketings , VW taisa skaļu reklāmu savam lielajam iznācienam WRC ! Lai jau veicas.
Sebastjēns Ožjē. Foto: Vladislav Maschl
2

Ožjē sesto reizi uzvar Portugāles rallijā

LETA. Francijas autosportists Sebastjēns Ožjē svētdien Portugālē sesto reizi karjerā uzvarēja pasaules rallija čempionāta (WRC) Portugāles rallijā, sasniedzot rekordu Portugālē izcīnītajās uzvarās.
Kalle Rovanpera. Foto: Toyota Gazoo Racing

Turpinoties spraigai cīņai par uzvaru, Rovanpera līderis Portugāles rallijā

Šobrīd četras ekipāžas spraigi cīnās par uzvaru pasaules rallija čempionāta piektajā posmā Portugālē, bet pēc piektdienas ātrumposmiem vadībā atrodas Kalle Rovanpera, kuram tikai sekundi zaudē Sebastjēns Ožjē. Turpat aizmugurē arī Takamoto Katsuta un Ots Tanaks.
Ronalds Baldiņš. Foto: QNIGAN Rallycross Media
1

Baldiņš uzvar "RallyX" pirmajā posmā

Piektdien Zviedrijā aizvadīts RallyX seriāla pirmais posms. Sezona sākusies ar Ronalda Baldiņa izcilu sniegumu CrossCar klasē, kā arī Mārča Martinova debiju pilnpiedziņas salonauto klasē.