Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Austrālijas rallijā startēs tikai desmit WRC mašīnas

Austrālijas rallijā startēs tikai desmit WRC mašīnas
Miko Hirvonens 2006.gada Austrālijas rallijā
Foto: www.mikkohirvonen.com

Nākamajā WRC rallijā, kurš no 3.-6. septembrim norisināsies Austrālijā, uz starta izies tikai desmit WRC automašīnas. Salīdzinājumā ar Somijas ralliju, tas ir par deviņām WRC automašīnām mazāk.

Šī gada Somijas rallijā bija viskuplākais dalībnieku skaits - 90 ekipāžas, no kurām 19 startēja ar WRC automašīnām. Uz Austrālijas posmu šogad dosies tikai desmit WRC spēkrati. Protams, tas ir izskaidrojams tikai un vienīgi ar dārgajām izmaksām, ar kurām ir jāsastopas, lai nokļūtu Austrālijā. Pieredze rāda, ka uz rallijiem, kas ir ārpus Eiropas, piesakās daudz mazāk dalībnieku.

"Šīs ir fantastiskas ziņas biļešu pircējiem, jo tie, kas apmeklēs raliju, varēs redzēt gan MIko Hirvonenu, gan Sebastienu Lēbu, gan Dani Sordo un citus," saka rallija organizētājs Alans Evans. "WRC rallijs pastāv daudzus gadus un tas iekļauj labākos pasaules braucējus. Miljoniem skatītāju rallijam līdzi seko pie televizoru ekrāniem un internetā, taču Austrālijas iedzīvotājiem būs iespēja viņus redzēt klātienē."

Fakti par 2008.gada WRC rallija sezonu

- WRC rallijs tika translēts uz 188 valstīm
- To pārraidīja 228 televīzijas kanālu
- Ralliju noraudzījās vairāk nekā 633 miljoni
- wrc.com mājas lapu apmeklēja 12 miljoni skatītāju

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

  -4 [+] [-]

, 2009-08-08 11:35, pirms 15 gadiem
un lv kanaali neraada.

lai panem kimi atkal, skatiitaaju rindas uzreizpieaugs

bet Moki ir jaauzvar un punkts

  -2 [+] [-]

, 2009-08-08 12:06, pirms 15 gadiem
miko jāuzvar jo viņs arī ir soms?

     [+] [-]

, 2009-08-08 12:45, pirms 15 gadiem
Lēbs paņems čempi tik un tā!

     [+] [-]

, 2009-08-08 13:41, pirms 15 gadiem
Loebs uzvarēs austrālijā jo nestartēs pirmais.Austrālijā tam ir ļoti liela niozīme,jo pa virsu ir oļi.Tad Loebs uzvarēs uz asfalta,un būs jau Hirvonenam priekšā vienu punktu.Viss izšķirsies Anglijā.Un Anglijā Hirvonens būs ātrāks par Loebu,un paņems čempi.Ja nenotiks av'arijas vai teh-ķibeles,tad mana prognoze ir šāda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja