Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Francijas rallijā līderis Lēbs, Solbergs avarē un nogāž stabu (+video)

Francijas rallijā līderis Lēbs, Solbergs avarē un nogāž stabu (+video)
Solbergs pēc izstāšanās
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Francijas rallija otrās dienas vadībā joprojām atrodas Sebastjans Lēbs, kurš otrās vietas ieguvēju Jari Mati Latvalu apsteidz par pusminūti. Otrās dienas pirmajā posmā avarēja Peters Solbergs.

Pēc pirmās dienas, kurā sportistiem bija jāveic septiņi posmi, līderis bija Lēbs, taču turpat aiz viņa atradās Latvala. Trešais bija Hirvonens, bet ceturtais – Solbergs.

Otrajā dienā sportistiem bija jāveic nākamie astoņi posmi. Diemžēl jau pirmajā dopā smagu avāriju piedzīvoja Solbergs, kurš noskrēja no ceļa un ieskrēja stabā. Trieciens bija tik liels, ka stabs nokrita tur, kur stāvēja cilvēki, taču, par laimi, neviens necieta.

''Brīdī, kad izbraucām ārpus trases, neatlaidu gāzi un turpināju braukt pa vīnogu dārzu, jo zināju, ka jābūt ceļam. Taču mēs tam ceļam pabraucām garām un ieskrējām stabā,” teica Solbergs.

Tikmēr Lēbs turpināja palielināt pārsvaru un dienas beigās viņš Latvalu jau apsteidz par pusminūti. Otrais tātad Latvala, bet trešais vēl viens somu braucējs Hirvonens. Ja rīt uzvar Lēbs, tad viņš sev nodrošinās devīto čempiontitulu, kā arī kārtējo titulu Citroen vienībai.

Rallija pēdējā dienā pilotiem būs jāveic seši dopi.

Rezultāti pēc otrās dienas

V.PilotsMašīnaLaiks
1.S.LēbsCitroen DS3 WRC2:54:33.4
2.J.M.LatvalaFord Fiesta RS WRC+29.7
3.M.HirvonensCitroen DS3 WRC+54.0
4.M.OstbergsFord Fiesta RS WRC+1:46.4
5.D.SordoMini Cooper WRC+1:50.5
6.T.NoivilsCitroen DS3 WRC+1:54.4
7.O.TanaksFord Fiesta RS WRC+2:32.0
8.J.NovikovsFord Fiesta RS WRC+2:46.2

Solberga avārija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-06 23:14, pirms 12 gadiem
stiprs tas fords!

     [+] [-]

, 2012-10-07 11:36, pirms 12 gadiem
Nesapratu viņa domu braukt pāri ceļam atkal vīnogulājos un mīt grīdā...