Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Minirallijā "Vecpiebalga" startēs 116 ekipāžas

Juris Grīns
Juris Grīns

Minirallijā "Vecpiebalga" startēs 116 ekipāžas
Foto: Minirallijs.lv

Jau sestdien, 9. jūlijā, minirallija dalībnieki un autosporta cienītāji pulcēsies Vecpiebalgā, kur norisināsies ERST finance minirallija kausa izcīņas 2. posms "Vecpiebalga 2022".

Šajā posmā uz starta stāsies un pa līkumotajiem Vecpiebalgas apkārtnes ceļiem sacentīsies 116 ekipāžas. Visslielākais pieteikumu skaits saņemts 2WD ROOKIE klasē, 18 dalībnieki, no kuriem lielākā dāļa startēs ar BMW markas automašīnām. 2WD klasē saņemti 16 pieteikumi, bet pa 15 ekipāžām secentīsies 4WD ROOKIE un 4WD+ klasēs.

Interesantas sacensības varētu izvērsties tieši 4WD+ klasē, kur dalībnieku vidū redzēsim arī 4WD+ klases 2021. gada uzvarētāju Kalvi Blūmu. Kalvis izlaida sezonas atklāšanas posmu Gulbenē, bet nu ir redzams sarakstā ar jaunu stūrmani – sievu Agnetu.

Buggy klasē skatītājus priecēs pieci atraktīvi bagiji, savukārt pa 13 ekipāžām sacentīsies 2000 un 1600 ieskaitēs. Open 4WD uz starta stāsies 8 dalībnieki, pa sešiem Open 2WD un 4WD klasēs. Junioru vērtējumā uz starta stāsies viena ekipāža.

Minirallija “Vecpiebalga 2022” distanci veidos 5 ātrumposmi, 21,47 kilometru garumā, kas dalībniekus un skatītājus vedīs ne tikai pa Vecpiebalgas, bet arī Inešu apkaimi.

Skatītāji biļetes uz miniralliju “Vecpiebaga 2022” par samazinātu cenu var iegādāties līdz 6. jūlijam, vietnē bezrindas.lv. Sacensību dienā biļetes varēs iegādāties un iegādātās biļetes pret derīgām aprocēm būs iespējams samainīt Vecpiebalgas kultūras namā, Gaismas ielā 1 no 7:30.

Visi pieteikušies dalībnieki redzami interneta vietnē Minirallijs – 2022. gada Latvijas kausa..., kur publicēts arī minirallija “Vecpiebalga 2022” nolikums un citi sacensību dokumenti. Plašāka informācija par minirallija norisi sekos sociālajos tīklos: https://www.facebook.com/Minirallij... un mājaslapā: Minirallijs – 2022. gada Latvijas kausa...

Informāciju sagatavoja:
Krista Blūma
Millers motorsport preses sekretāre