Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Klāt sezonas pēdējais WRC posms

Klāt sezonas pēdējais WRC posms
Jari-Mati Latvala un Miko Hirvonens darīs
visu, lai palīdzētu izcīnīt savai komandai
ražotāju kausu
Foto: www.mikkohirvonen.com

Jau pavisam drīz sāksies viens no grūtākajiem WRC rallijiem - Velsas rallijs, pēc kura tad arī tiks pavilkta strīpa šai sezonai. Lai arī uzvarētājs pilotu ieskaitē mums ir zināms, jautājums paliek, kurš izcīnīs ražotāju kausu – ''Citroen'' vai ''Ford''?

Lēbs jau Japānas rallijā nodrošināja sava piektā titula izcīnīšanu, tādejādi šim rallijam viņš varēja gatavoties ļoti mierīgi. Lēbs pa šo laiku testēja gan formulu, gan Lemānas "Peugeot" rūpnīcas komandas "908 HDi FAP" prototipu, kā arī ar savu sievu piedalījās rallijā ''Rallye du Var".

Lēba mērķis šajā rallijā ir uzvara, jo franču sportists šeit vēl nav uzvarējis. Lai arī kā Lēbs šeit gribētu uzvarēt, tas būs grūti izdarāms, jo laika apstākļi šim rallijam ir ļoti mainīgi un neprognozējami. Par to arī pārliecinājās pats sportists, kurš, pierakstot trasi, piedzīvoja avāriju.

Daudz nopietnāk šim posmam gatavojas ''Ford'', kuriem jāatspēlē 11 punktu deficīts. ''Domāju, ka mums ir labas izredzes finišēt pirmajā un otrajā vietā, un, ja mēs to izdarīsim, tad ceru, ka ar to pietiks, lai ražotāju kausu izcīnītu ''Ford'','' saka Miko Hirvonens.

Trīs dienās sportistiem būs jāveic 19 ātrumposmi, taču nav vēl zināms, vai visi šie posmi notiks, jo vakar vakarā sacensību organizatori slikto laiku apstākļu dēļ nolēma saīsināt pirmās dienas ātrumposmus, tādejādi plānoto 123 kilometru vietā sportisti veiks tikai 57 kilometrus.

Jāatzīmē, ka šajā rallijā 50 gadu jubileju svinēs ''Stobart'' komanda, kura tādejādi startam pieteikusi septiņas (!)automašīnas, kur vienu no tām pilotēs "MotoGP" zvaigzne Valentīno Rosi. Lai arī somu sportists Jari Ketomā PWRC rallijam savai mašīnai pieteicis numuru 46, somu sportists šo numuru šai nedēļas nogalei iedeva Rosi, kurš par to bija ļoti laimīgs.

''Man tas bija svarīgi iegūt 46 numuru,'' saka Rosi. ''Ketomā bija ļoti jauks un uz šo nedēļas nogali aizdeva man to numuru. Iepriekšējos rallijos braucu ar 46 numuru, tāpat arī nekad neesmu braucis ar motociklu, kuram nebūtu numura 46.''

Izmantotie resursi:
wrc.com

     [+] [-]

, 2008-12-05 10:47, pirms 15 gadiem
Par lielu latviju

     [+] [-]

, 2008-12-05 10:49, pirms 15 gadiem
biku ne pa teemu bet Honda oficiaali pazinjojusi par aizieshanu no formula 1 .. skumji.. ekonomiska kriize aciimredzot dara savu... plus panakumu ra nekadu nebija...

     [+] [-]

, 2008-12-05 10:51, pirms 15 gadiem
Ja tiesi ta par lielu Latviju

     [+] [-]

, 2008-12-05 11:56, pirms 15 gadiem
oscarsq rakstīja: biku ne pa teemu bet Honda oficiaali pazinjojusi par aizieshanu no formula 1 .. skumji.. ekonomiska kriize aciimredzot dara savu... plus panakumu ra nekadu nebija...
Brīnos tikai, kā gan esports vēl joprojām šo ziņu nav ielicis...

     [+] [-]

, 2008-12-05 13:11, pirms 15 gadiem
AIR rakstīja: Brīnos tikai, kā gan esports vēl joprojām šo ziņu nav ielicis...
vo vo delfos jau paaris h grozaas