Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

DTM čempions: ''Rīgas rallijkrosa posms man bija ļoti liels un patīkams pārsteigums''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

DTM čempions: ''Rīgas rallijkrosa posms man bija ļoti liels un patīkams pārsteigums''
Matiass Ekstroms
Foto: EKSRX

Pasaules rallijkrosa čempionāta (Pasaules RX) kopvērtējuma līderis Supercar klasē Matiass Ekstroms pēc 'Neste World RX of Latvia' posma slavēja Rīgas posma organizatorus. “Nespēju tam noticēt, ka kāds var uzrīkot rallijkrosu tādā līmenī jau pirmajā reizē.”

Svētdien ar Sebastjana Lēba uzvaru noslēdzās ''Neste World RX of Latvia'' posms. Otro vietu izcīnīja DTM zvaigzne Matiass Ekstroms, kurš slavēja Rīgas posmu.

''Vispirms gribu apsveikt Lēbu un viņa komandu ar šo panākumu. Šoreiz man nebija iespēju viņu apdzīt, jo viņš bija ļoti ātrs. Braucot pirmo reizi uz Rīgu, nezināju, ko sagaidīt, taču tas, ko šeit izbaudīju un redzēju, bija iespaidīgi. Nespēju tam noticēt, ka kāds var uzrīkot rallijkrosu tādā līmenī jau savā pirmajā reizē. Visu cieņu organizatoriem. Šis pasākums man bija ļoti liels un patīkams pārsteigums,” preses konferenci iesāk divkārtējais DTM čempions Matiass Ekstroms.

Lai arī šobrīd zviedra sportista pārsvars pār otro vietu ir 27 punkti, Ekstroms atzīst, ka vēl nekas nav beidzies un šāda disciplīnā viss var mainīties ļoti ātri. ''Protams, ir patīkami palielināt pārsvaru kopvērtējumā, taču vēl var izcīnīt 60 punktus. Visi redzēja, ka viena maza kļūda var maksāt ļoti dārgi (Solberga sods, par ko norvēģis saņēma 0 punktus otrajā kvalifikācijā). Es ar savu komandu stāvam ar kājām uz zemes un darīsim savu darbu,'' nobeidz Ekstroms.