Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Toms Keivs stāsies uz starta rīt

Toms Keivs stāsies uz starta rīt
Toms Keivs
Foto: Jānis Barbars, rallyemotions.net

Pasaules autorallija čempionāta (WRC) pēdējā posmā Velsas rallijā, kas startēs piektdienas 5. decembra rītā, uz starta stāsies arī ekipāža Toms Keivs/Džemma Praisa.

Ekipāža ievērojama ar faktu, ka Toms Keivs ir Lielbritānijas sportists ar Latvijas Automobiļu federācijas izsniegtu sportista licenci. Savukārt starptautiskajā rallija sabiedrībā Keivs strauji ieguvis popularitāti kā visu laiku jaunākais Lielbritānijas WRC posma dalībnieks.

Toma Keiva debija WRC izraisījusi ažiotāžu, turklāt jauno sportistu gan sava rallijam nelielā vecuma (17 gadi), gan interesantās, ar Latvijas rallija čempionātu saistītās karjeras dēļ kā vienu no uzmanības piesaistītājiem šai sacīkstei izvēlējušies arī rallija rīkotāji. Sportists atzīst, ka nav paredzējis šādu apkārtējo uzmanību, taču skaidro, ka darīs visu, lai nepadotos šim spiedienam un centīsies pierādīt savu varējumu kā Lielbritānijas, tā Latvijas rallija līdzjutējiem.

Velsas rallija dalībniekiem sacīkstes solās būt dramatiskas, jo trases pierakstīšanas laikā ceļus klāja sniegs un ledus, kā rezultātā trasē nenoturējās pat pasaules čempions Sebastjans Lēbs. Toma Keiva stūrmane Džemma Praisa ziņo, ka braukšanas apstākļi ir ļoti sarežģīti un ekipāža ir morāli gatava, iespējams, smagākajai rallija sacīkstei mūžā. Toties stūrmane ar WRC posmu pieredzi atzīmēja, ka jūt interesi un līdzjušanu arī no Latvijas rallija līdzjutējiem, par ko ekipāžas vārdā ir pateicīga un sola darīt visu, lai iepriecinātu atbalstītājus.

Toms Keivs/Džemma Praisa „Wales Rally GB” sacīkstē startēs ar Ford Fiesta ST automašīnu, 94. starta numuru. Kopumā Velsas rallija dalībniekiem nedēļas nogalē jāveic 19 ātrumposmi – piektdien astoņi, sestdien septiņi un svētdien četri.

Informāciju sagatavoja:
Viesturs Saukāns
LAF Preses dienesta vadītājs

     [+] [-]

, 2008-12-04 17:24, pirms 15 gadiem
nu ko, lai veicaas

  +2 [+] [-]

, 2008-12-04 17:37, pirms 15 gadiem
viņs gadījuma nebrauks ar LV karogu pie uzvārda?

  +1 [+] [-]

, 2008-12-04 17:51, pirms 15 gadiem
keivsam GB pedeja laika neparspilejot ir milziga popularitate un visur tiek pieminets latvijas vards kas protams ir lieliski, bet ir viens bet kas vismaz mani satrauc. vai nesanaks ta ka tagad katrs izlutinats britu 15 gadigs puiselis kam sagribesies padragat ar masinu rallija rezima neprasis savam biezajam tetukam lai vins nedaudz paver macinu un noperk vinam rallija masiniti, jo luk tur latvija no 15 gadiem var braukt rallija. ka nesanak tapat ka ar britu seksturistiem, kas doma ka latvija viniem viss ir atlauts un vini var darit visu ko sirds velas. paradisies latvija divas britu sergas, seksturisti un 15 gadigi puiseli latvijas rallija

  +2 [+] [-]

, 2008-12-04 17:54, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: keivsam GB pedeja laika neparspilejot ir milziga popularitate un visur tiek pieminets latvijas vards kas protams ir lieliski, bet ir viens bet kas vismaz mani satrauc. vai nesanaks ta ka tagad katrs izlutinats britu 15 gadigs puiselis kam sagribesies padragat ar masinu rallija rezima neprasis savam biezajam tetukam lai vins nedaudz paver macinu un noperk vinam rallija masiniti, jo luk tur latvija no 15 gadiem var braukt rallija. ka nesanak tapat ka ar britu seksturistiem, kas doma ka latvija viniem viss ir atlauts un vini var darit visu ko sirds velas. paradisies latvija divas britu sergas, seksturisti un 15 gadigi puiseli latvijas rallija
nepaarspiilee

     [+] [-]

, 2008-12-04 18:00, pirms 15 gadiem
A šeit LAtvijā viņam bija kaut kādi panākumi salīdzinājumā ar mūsu eisiem? Vēlu Keivam sekmes GB wrc.

     [+] [-]

, 2008-12-04 18:42, pirms 15 gadiem
Hmm.. lai Keivam veicās, tādejādi popularizējot LV vēl plašākā auditorijā.

Bet par tām sērgām runājot, lai jau džeki brauc mācīties, ne jau ikdienas satiksmē šie kadri parādīsies. Un kas zin, pie šīs ekonomiskās situācijas, moš labāk pat, lai atbrauc, jo vietējiem, kā ar tām naudiņām būs VVZ. Varbūt savādāk pat nebūs uz ko skatīties vairs labi ja 20-30 ekipāžas kopā!