Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Ford" gatavi cīņai par ražotāju kausu

"Ford" gatavi cīņai par ražotāju kausu
Miko Hirvonens pagājušā gada
Velsas rallijā
Foto: www.mikkohirvonen.com

''Jūtos pārliecināts un domāju, ka mums ir labas izredzes finišēt pirmajā un otrajā vietā, un, ja mēs to izdarīsim, tad ceru, ka ar to pietiks, lai ražotāju kausu izcīnītu ''Ford'','' tā pirms gaidāmā Velsas rallija izsakās somu sportists Miko Hirvonens.

Pagaidām līderi ražotāju kausā ir ''Citroen'', kuriem ir 175 punkti, taču cieši viņiem seko ''Ford'', kuri atpaliek tikai par 11 punktiem. Lai arī šis rallijs solās būt ļoti grūts, ''Ford'' komanda cer, ka tai izdosies izcīnīt šo kausu.

''Vietām šis rallijs ir ļoti ātrs, pat ātrāks nekā Somijā,'' saka Miko Hirvonens. ''Vienīgā atšķirība tāda, ka šeit tās ātrās vietas beidzas ar straujiem līkumiem, kas samazina to ātrumu. Pagājušajā gadā Velsas rallijs bija viens no smagākajiem kādu vispār biju braucis. Braukt tumsā, miglā un lietū ir ļoti grūti. Braukšanā tumsā ralliju padara vēl grūtāku, jo tādus rallijus mēs esam braukuši tikai Montekarlo un Japānā. Jūtos pārliecināts un domāju, ka mums ir labas izredzes finišēt pirmajā un otrajā vietā, un, ja mēs to izdarīsim, tad ceru, ka ar to pietiks, lai ražotāju kausu izcīnītu ''Ford''.''

''Uzskatu, ka šis ir mans otrais mājas rallijs, jo gan 2002. un 2003. gadā esmu šeit aizvadījis daudzus rallijus,'' saka ''Ford'' komandas otrais pilots Jari Mati Latvala. ''Šis ir klasisks rallijs, kuru tiešām gribētu uzvarēt. Daudzi ātrumposmi būs jauni, taču es kaut ko atceros no iepriekšējiem rallijiem. Ja līs lietus, tad ceļi būs ļoti dubļaini. Ja būs migla un tumsa, tad braukt būs ārkārtīgi grūti.

Izmantotie resursi:
crash.net

     [+] [-]

, 2008-12-04 14:42, pirms 15 gadiem
esmu pārliecināts, ka Ford izdosies uzvarēt!
it sevišķi, ja būs ļoti smagi laika apstākļi.

     [+] [-]

, 2008-12-04 18:37, pirms 15 gadiem
Moš labāk lai gatavojās nākamajai sazonai??