Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vorobjovs: ''Prieks, ka esam atguvušies pēc Latvijas rallija avārijas''

Vorobjovs: ''Prieks, ka esam atguvušies pēc Latvijas rallija avārijas''
Jānis Vorobjovs/Andris Mālnieks
Foto: Vorobjovs Racing

Lietuvā notiekošajā "Rally Classic" izstāšanos piedzīvoja vienīgā latviešu ekipāža Jānis Vorobjovs/Andris Mālnieks. Taču, neskatoties uz to, ekipāža izcīnīja čempiontitulu N4 klasē.

Pēc pirmās "Rally Classic" dienas, kurā bija jāveic pieci ātrumposmi, Vorobjovs/Mālnieks bija trešie, minūti zaudējot Žalas ekipāžai. Otrajā dienā sportistiem bija jāveic noslēdzošie pieci ātrumposmi. Pēc astotā posma Vorobjova ekipāža dalīja trešo ceturto vietu ar Deividu Jociusu, taču pirmspēdējā ātrumposmā Vorobjova ekipāžai kādā līkumā nolūza detaļa, kuras rezultātā nolūza kreisais priekšējais ritenis, kā rezultātā mūsu ekipāža bija spiesta izstāties. Neskatoties uz to, ekipāža izcīnīja Lietuvas čempiontitulu N4 klasē.

''Diemžēl šis rallijs mums beidzās ar izstāšanos pirmspēdējā ātrumposmā, kur, iebraucot kādā no līkumiem, nolūza mašīnas ritenis. Kopumā sezona bija ļoti interesanta, un arī Lietuvas ralliji mums patika - ceļi ātri, posmi - dažādi. Jo īpaši atšķīrās noslēdzošais posms ar šaurajiem meža ceļiem. Mazo plānu izpildījām - uzvaru N4 klasē izcīnījām, taču gribējām vēl pacīnīties absolūtajā ieskaitē kopvērtējumā, bet šoreiz nesanāca. Prieks, ka esam atguvušies pēc Latvijas rallija avārijas. Bija patīkami cīnīties ar Lietuvas ātrākajiem braucējiem, kā arī paldies Lietuvas federācijai un organizatoriem par laipno uzņemšanu,'' tā Jānis Vorobjovs.

Atgādināsim, ka šī bija pirmā reize, kad Vorobjovs kļūst par Lietuvas čempionu N4 klasē. Līdz šim Vorobjova kontā bija trīs tituli - trīs Latvijas un viens Igaunijas. Nu Jānim ir arī godam nopelnīts Lietuvas čempiontituls.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/VorobjovsR...