Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

P.Solbergs brauks ar "Citroen C4 WRC"

P.Solbergs brauks ar "Citroen C4 WRC"
Peters Solbergs jau pirms kāda laika aizvadīja testus ar ''Citroën C4''
Foto: wrc.is.free.fr

Norvēģu autosportists Peters Solbergs paziņojis, ka Spānijas un Velsas rallijā viņš startēs ar jauno "Citroen C4 WRC" automašīnu.

Jau ziņojām, ka pēc testiem ar "Citroen C4 WRC" automašīnu Solbergs nonāca pie secinājuma, ka braukt ar viņa ''Citroen Xsara'' vairs nav jēga. ''Tagad pēc testiem ar "Citroen C4 WRC" automašīnu sapratu, ka nav jēgas atkal braukt ar "Citroen Xsara"".

Pēc testiem Solbergs devās uz "Ford" rūpnīcu, kur tikās un runājās ar "Ford" komandas vadītāju Malkolmu Vilsonu. "Mēs izrunājām vairākus variantus, taču pagaidām vairāk neko nezinu. Mēs labprāt gribētu redzēt Solbergu "Ford" mašīnā, tāpēc palīdzēsim, cik mūsu spēkos," teica Vilsons.

Vakar sportists atzina, ka šorīt no rīta varētu būt skaidrs ar kādu automašīnu sportists brauks sezonas pēdējos divos rallijos. Tā arī ir noticis un Solbergs savā mājas lapā apliecināja, ka Spānijas un Velsas rallijā brauks ar "Citroen C4 WRC" automašīnu.

''Aizvadīju testus ar šo automašīnu un sapratu, ka tā man ir pati labākā mašīna. ''Citroen'' man izteica labu piedāvājumu, un ticu, ka ar šo mašīnu varēšu cīnīties par uzvaru. Jāatzīst, ka man bija labi piedāvājumi no abām komandām, taču beigās izvēlējos ''Citroen''. Tas man noteikti arī dos vērtīgu informāciju nākamajai sezonai.''

Solbergs brauks ar 2008.gada ''Citroën C4'' modeli, taču tam būs šī gada uzlabojumi, kas būs līdzīgi tiem, ar kādiem brauc Sebastiens Lēbs un Dani Sordo.

Lai arī vēl nav zināms, ar kādu automašīnu Solbergs brauks nākamgad, ļaudis runā, ka, iespējams, Solbergs kopā ar savu brāli Heningu varētu izveidot savu komandu un braukt ar ''M-Sport'' rūpnīcā sagatavotajiem ''Ford Focus RS WRC'' modeļiem.

Izmantotie resursi:
pettersolberg.com

     [+] [-]

, 2009-09-04 15:01, pirms 15 gadiem
Tā ideja par komandu ar brāli izklausās ļoti labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja