Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

ERČ līderim Lukjaņukam Īrijas rallija testos smaga avārija (+foto)

ERČ līderim Lukjaņukam Īrijas rallija testos smaga avārija (+foto)
Ekipāžas auto pēc avārijas
Foto: facebook.com/lukyanuk

Šajā nedēļas nogalē Īrijā startēs otrais Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posms, kas neveiksmīgi sācies krievu pilotam Aleksejam Lukjaņukam, kurš testos piedzīvoja smagu avāriju.

Lai labāk sagatavotos gaidāmajam rallijam, vairāki piloti Īrijā piedalījās testos. Šo braucēju vidū bija arī ERČ līderis Lukjaņuks.

Taču diemžēl šie testi viņam beigušies ļoti neveiksmīgi, jo ekipāža piedzīvoja smagu avāriju.

''Šodien testi Īrijā nav atnesuši labas ziņas, jo Lukjaņuka ''Ford Fiesta'' izlidoja no trases un piedzīvoja avāriju. Neskaitot daudzus zilumus un sasitumus, ar ekipāžu viss ir kārtībā, bet mašīnai gan plānota vizīte pie ''ārstiem''. Komandas inženieri un mehāniķi gaida automašīnu, lai varētu ro aplūkot, cik smagi tā cietusi. Pēc tam tiks pieņemts gala lēmums par startēšanu rallijā,'' teikts komandas oficiālajā paziņojumā.

Atgādināsim, ka Īrijas rallijā uz starta izies 78 ekipāžas, no kurām 34 startēs ar R5 mašīnām, kas būs jauns rekords. Starp visām ekipāžām divas ekipāžas pārstāvēs latviešu autosporta komandu “Sports Racing Technologies” (SRT) - Rauls Jēts/Andrus Tooms un Nikolajs Grjazins/Jaroslavs Fedorovs.

Rallijs notiks no 7. - 9. aprīlim Īrijā.

Izmantotie resursi:
facebook.com/lukyanuk