Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Āva: "Esmu laimīgs, ka varēju būt līderis"

Āva: "Esmu laimīgs, ka varēju būt līderis"
Urmo Āva Īrijas rallijā
Foto: AFP

Igauņu rallija braucējs Urmo Āva, kurš Īrijas WRC posmā pēc trīs posmiem bija izvirzījies par līderi, bet vēlāk avarēja, atzina, ka aizvadītā nedēļas nogale aizritēja labi, taču viena kļūda šoreiz maksāja ļoti daudz.

Jau ziņojām, ka pēc Īrijas rallija aizvadītajiem trīs ātrumposmiem par līderi izvirzījās mūsu igauņu kaimiņš Urmo Āva, kurš par 6,7 sekundēm apsteidz Sebastienu Lēbu. Turpmāk igauņu pilotam vairs tik gludi gan negāja, līdz beigās Āva, iebraucot vienā peļķē, zaudēja saķeri ar ceļu un ieslīdēja grāvī. Pilots izstājās no sacensību pirmās dienas, taču tas viņam neliedza kopvērtējumā izcīnīt 10. vietu.

''Esmu laimīgs, ka varēju būt kopvērtējumā līderis, kā arī par to, ka izcīnījām punktus komandai,'' iesāk Āva. ''Šis rallijs bija ļoti svarīgs, jo mēs ilgu laiku pavadījām tieši braucot. Mēs joprojām apgūstam šo auto, tāpēc tagad esam ieguvuši vērtīgu pieredzi. Mašīna bija ļoti laba un mums ar viņu nebija nekādu problēmu.''

''Viena kļūda šoreiz mums maksāja daudz laika, taču, neskatoties uz šo, pārējā nedēļas nogale pagāja labi.''

Izmantotie resursi:
crash.net

  -1 [+] [-]

, 2009-02-04 13:59, pirms 16 gadiem
igaunjiem tie rallisti tieshaam ir tik labi un labaaki par muusejiem vai vinji vienkarshi maak izsisties...? kaa tur iisti ir?! mani maac aizdomas ka tikai naudas vairaak un prot to ielikt pareizajaa vietaa!

     [+] [-]

, 2009-02-04 14:02, pirms 16 gadiem
ZnoCz

nu ne jau tikai tai naudaa taa vaina.. Rallijā, lai kā mums to nergibētios atzīt igauņi mums ir talu priekšā...

protams tas nenozīmē ka mums nav savu talantu.. ir.. bet ... vienmēr atrodas kāds BET..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-02-04 15:20, pirms 16 gadiem
Alexij rakstīja: liideris biji, ok bet jaaiet taalaak. Kur vinjiem Martins pazudis?
Varbūt pajautā vēl, kur Maticins palicis...!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-04 17:05, pirms 16 gadiem
Neikšāns būs Norvēģijas rallijā.Igauņi nemaz nav tik pārāki par latviešiem.Atbrauc uz LV un nemaz tik ātri nav.Katram savas trases labāk zināmas.Āvam ir sponsori un nu jau arī pieredze.Redzēs kā Neikšāniem ies.Martins bija Subaru testpilots,bet tagad . . .

     [+] [-]

, 2009-02-04 21:42, pirms 16 gadiem
Alexij rakstīja: paraugoties uz tavu avatara bildi vien jau kljuust skaidrs ka neko sakariigaaku arii nesagaidiit. Jautaajums bija tiem kuri zin
Tie, kuri kaut vai nedaudz seko līdzi rallijam, jau pirms pāris gadiem neuzdotu tādu jautājumu, bet izskatās, ka tu pavisam nesen esi iemācijies rakstīt un par Marko M. gaitām nemaz nezini, jo tajā laikā multenes vēl skatījies.

     [+] [-]

, 2009-02-04 22:43, pirms 16 gadiem
Igauņiem vēl ir Martin Rauam,pagājušo gadu PWRC sestajā vietā,JWRC brauca Jan Molder.No jaunajiem Ott Tannak,kuram palīdz un atbalsta Marko Martins.Vēl Egons Kaurs,Kaspar Koitla,Sander Parn.