Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Igauņi Āva un Rauams Velsas rallijā nestartēs

Igauņi Āva un Rauams Velsas rallijā nestartēs
Urmo Āva
Foto: www.urmoaava.eu

''Igaunijas rallija komandas'' piloti Urmo Āva (''Citroen C4 WRC'') un PWRC klases braucējs Martins Rauams (''Mitsubishi Lancer EVO IX'') paziņojuši, ka ekonomiskās krīzes dēļ Velsas rallija nestartēs.

Komandas oficiālajā paziņojumā teikts, ka šāds lēmums pieņemts pēc nestabilās ekonomiskās situācijas, taču abi piloti pozitīvi raugās uz 2009. gada sezonu. Lai arī nav vēl skaidri zināms, kuru komandu Āva pārstāvēs nākamajā sezonā, pats sportists neilgu laiku atpakaļ aizvadīja testu braucienus ar "Subaru Impreza WRC" un "Ford Focus WRC" automašīnām.

"Mūsu mērķis 2008. gadā bija piedalīties vismaz desmit WRC posmos un vienā Igaunijas rallijā," iesāk Āva. "Šodien mēs ar lepnumu varam atskatīties atpakaļ un secināt, ka esam to paveikuši. Vērtīgā pieredze ar "Citroen" automašīnu ļāva mums aizvadīt panākumiem bagātu sezonu, jo uzvarējām piecos atsevišķos ātrumposmos, kā arī izcīnījām ceturto vietu Grieķijā un piekto Jaunzēlandē."

Runājot par nākamo sezonu, komandas ziņojumā teikts, ka vēl nav zināms, kurā komandā Āva varētu startēt. "Esam runājuši ar ''Citroen Sport'', ''Stobart Ford'' un ''Subaru'' komandām par sezonu, kurā Āva varētu aizvadīt 12 posmus. Nesen viņš testēja gan ''Subaru Impreza'', gan ''Ford Focus'' automašīnas. Ceram, ka lēmumu pieņemsim nākamās nedēļas beigās."

Arī Martins Rauams, kurš šogad PWRC klasē ar 15 punktiem ieņem sesto vietu, atzina, ka ir apmierināts ar šo sezonu.
"Mans mērķis PWRC klasē bija iekļūt pirmajā desmitniekā," atklāj Rauams. "Šobrīd kopvērtējumā esam sestie, tāpēc ar sasniegto varam būt apmierināti. Rallijos finišējām pirmajā pieciniekā, bet izstājāmies tikai Grieķijā."

Vēl Velsas rallijā startēs viena lietuviešu ekipāža, kuru pilotēs Deividas Jocius. Sākotnēji sportists, lai arī vēl nebija piedalījies nevienā rallijā, Velsā bija nolēmis startēt ar savu iegādāto ''Citroen Xsara WRC'' automašīnu, taču beigās sportists pārdomāja un trasē dosies ar savu ierasto ''Mitsubishi Evo 9''.

Izmantotie resursi:
wrc.com
rallybuzz.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-03 18:28, pirms 15 gadiem
Bet braukt jau Jocius mācēja, vismaz Ergo Cēsis 08 laikā! Tik nepaveicās!

     [+] [-]

, 2008-12-03 19:42, pirms 15 gadiem
Jocius tiešām brauc ātri.. bet reti finišē... būs intresanti nākamsezon paskatīties kā viņš vāc savu WRC..

     [+] [-]

, 2008-12-04 10:06, pirms 15 gadiem
a kur tad mūsu mutes bajāri, kas sezonas sākumā prezentēja- Velsā brauksim, informējiet sabiedrību, savādāk tāda tautas mānīšana sanāk, biļetes uz ralli jau nopirku......

     [+] [-]

, 2008-12-04 11:38, pirms 15 gadiem
Blakusvāģis rakstīja: biļetes uz ralli jau nopirku......
Nu tad pēdējais laiks skriet uz Velsu
Bet ja nopietni, Ervalds tak dabūja traumu, bet Jānis gan jau ka gribēja Velsā startēt ar Ervaldu...noteikti, ka finanšu krīze arī dara savu...

     [+] [-]

, 2008-12-04 22:27, pirms 15 gadiem
Gatis Liepiņš rakstīja: Nu tad pēdējais laiks skriet uz Velsu
Bet ja nopietni, Ervalds tak dabūja traumu, bet Jānis gan jau ka gribēja Velsā startēt ar Ervaldu...noteikti, ka finanšu krīze arī dara savu...
kaa tad traumu gan...taa tak ir jau sen novecojusi pasaka