Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Sirmacis: "Rallijā ''Sarma'' ceru nostartēt labāk"

Sirmacis: "Rallijā ''Sarma'' ceru nostartēt labāk"
Sirmacis/Kulšs - otrie R2 klasē LRČ pirmajā posmā!
Foto: Artūrs Igaveņš/Go4speed

Jau nākamajā nedēļas nogalē tiks dots starts Latvijas rallija čempionāta otrajam posmam, kurā uz starta stāsies visas trīs ''OKartes Autosporta Akadēmijas'' rallija komandas ekipāžas.

Atgādināsim, ka jau savā pirmajās sacīkstēs tās pastāvēšanas vēsturē dubuluzvaru izcīnīja ''OKartes Autosporta Akadēmijas'' rallija komanda. Sensacionālu triumfu (pirmais rallijs sportista karjerā!) R2 klasē guva ekipāža Kārlis Nebars / Gundars Berķis, bet otrajā vietā šajā kategorijā ierindojās Ralfs Sirmacis / Māris Kulšs. Turklāt ''OKartes Autosporta Akadēmija'' izcīnīja uzvaru arī komandu vērtējumā!

Tagad komandas kalendārā nākamais posms – rallijs ''Sarma 2012'', uz kuru jau visas trīs ekipāžas ir pieteikušās. Noteikti atspēlēties savam komandas biedram gribēs Ralfs Sirmacis / Māris Kulšs, kuri Nebara ekipāžai Lietuvas rallijā zaudēja 45 sekundes. Tāpat uz labāku rezultātu Sarmā noteikti cer Mārcis Ķenavs/Aleksandrs Innuss, kuri Lietuvas rallija 3.ātrumposmā nobrauca no ceļa, salocīja aizmugurējo piekari un izstājās.

''Pirms Lietuvas rallija uz panākumiem necerēju, taču vēlējos uzzināt, cik tālu atpalieku no līderiem. Beigās sanāca, ka varam ar līderiem pat cīnīties! Uzvarēt savā pirmajā rallijā karjerā – tā ir fantastiska sajūta! Vēlos pateikt lielu paldies draugiem, kuri man noticēja un palīdzēja savākt nepieciešamo finansējumu startam Latvijas čempionātā, kā arī OKartes Autosporta Akadēmijas rallija komandai, kura man deva iespēju debitēt lielajā rallijā! Jāpaiet kādam laikam, lai saprastu, kas īsti ir noticis – skaidrs, ka šobrīd jūtos fantastiski un vārdos nevaru īsti aprakstīt savas emocijas,” pēc rallija teica Kārlis Nebars.

Tikmēr Ralfs Sirmacis atzina, ka otrā vieta nav slikta, lai gan mērķis bija uzvarēt. ''Manu ralliju izbojāja nepareiza riepu izvēle pirmajiem ātrumposmiem, taču tāds ir rallijs. Kopumā esmu labi sapraties ar mašīnu, un vēlos ar katru sacensību kļūt arvien ātrāks! Rallijā ''Sarma” ceru nostartēt vēl labāk.'' Mārcis Ķenavs pēc rallija pauda lielu prieku par komandu un atzina, ka darīs visu iespējamo, lai Sarmas rallijā izcīnītu pēc iespējas vairāk punktu.

Jāatzīmē, ka komandu ieskaitē pēc pirmā rallija pirmajā vietā atrodas jau minētā ''OKartes Autosporta Akadēmijas'' komanda (16 punkti), bet deviņi punkti ir ''Latvijas Mobilā Telefona rallija komandai''.

Izmantotie resursi:
Autosporta Akadēmija ­ Sākums