Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Lēbs: ''Mērķis uzvarēt vai finišēt pirms Hirvonena''

Lēbs: ''Mērķis uzvarēt vai finišēt pirms Hirvonena''
Sebastiens Lēbs pirms Austrālijas starta
Foto: www.rallyaustralia.com

Kad līdz šīs sezonas WRC rallija noslēgumam atlikuši trīs posmi, francūzis Sebastiens Lēbs cer, ka viņam izdosies uzvarēt, lai varētu turpināt cīņu par čempiontitulu.

Ja parasti bijām pieraduši redzēt Lēba vārdu kopvērtējuma galvgalī, tad tagad franču sportists ir tikai otrais, tāpēc atlikušie posmi būs ļoti sīvi un spraigi. Pēdējo uzvaru Lēbs izcīnīja aprīlī, kad uzvarēja Argentīnas rallijā, kamēr somu sportists ir uzvarējis pēējos trijos rallijos. Tagad Lēbs cer, ka viņam izdosies pārtraukt Hirvonena uzvaras sēriju, vai arī finišēt pirms sava galvenā konkurenta.

''Mūsu mērķis ir uzvarēt vai arī finišēt pirms Hirvonena,'' iesāk Lēbs. ''Tas, kā noslēgsies čempionāts, ir atkarīgs tikai no manis. Ja uzvarēšu nākamos rallijus, tad būšu pasaules čempions. Austrālijas rallijs būs ļoti sīvs, jo Hirvonens ir ļoti ātrs uz ātriem grants ceļiem, it īpaši, kad ātrumposmi visiem ir pilnīgi jauni. Pēc četru nedēļu pauzes jūtos atpūties, taču būs grūti uzreiz atgūt braukšanas ritmu.''

Kopvērtējums

VietaPilotsPunkti
1.M.HIrvonens68
2.S.Lēbs65
3.D.Sordo44
4.J.M.Latvala31
5.H.Solbergs27
6.P.Solbergs25

Izmantotie resursi:
wrc.com


Foto: Rallycross.lv

19.maijā Biržos startēs Latvijas – Lietuvas rallijkrosa čempionāta 2.posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē “Baroni” pulcēsies rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur 19. maijā norisināsies Latvijas - Lietuvas Rallijkrosa čempionāta 2. posms.
Foto: Red Bull Content Pool

Izmaiņas Latvijas rallija čempionāta 2024. gada sezonas kalendārā

Latvijas Rallija čempionāta (LRČ) 2024. gada sezonas kalendārā notikušas izmaiņas – ņemot vērā, ka atcelta Igaunijā plānoto sacensību ''Võru Rally'' norise, LAF Rallija Komisija veica izmaiņas LRČ kalendārā – saglabājot apmaiņas posmu Igaunijā, LRČ sezonas trešo posmu paredzot vienlaicīgi ar ''Delfi Rally Estonia''.
Sebastjēns Ožjē. Foto: Vladislav Maschl
2

Ožjē sesto reizi uzvar Portugāles rallijā

LETA. Francijas autosportists Sebastjēns Ožjē svētdien Portugālē sesto reizi karjerā uzvarēja pasaules rallija čempionāta (WRC) Portugāles rallijā, sasniedzot rekordu Portugālē izcīnītajās uzvarās.