Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs: "Hirvonens bija pārāk ātrs"

Lēbs: "Hirvonens bija pārāk ātrs"
Sebastiens Lēbs un Miko Hirvonens joko pēc Somijas rallija finiša
Foto: AFP

Pēc šodien Somijā izcīnītās pirmās uzvaras "Ford" komandas pilots Miko Hirvonens atzina, ka viss noticis tā, kā bija plānots, bet Lēbs atzina, ka Hirvonens šajā rallijā bija ļoti ātrs.

Jau ziņojām, ka šodien pirmo uzvaru Somijā izcīnīja "Ford" komandas pilots Hirvonens, kurš par 25 sekundēm apsteidza Sebastienu Lēbu. Trešajā vietā ierindojās otrs "Ford" komandas pilots Jari Mati Latvala.

"Absolūti fantastiskas izjūtas," laimīgi saka Hirvonens. "Viss aizritēja tā, kā bijām plānojuši. Visa rallija garumā mums ar Lēbu bija ļoti sīva cīņa. Visu laiku pa pāris sekundēm audzējām savu pārsvaru, bet pēc tam, kad Lēbs pārsita riteni un zaudēja vērtīgas sekundes, braucām jau mierīgāk."

"Mums ar Hirvonenu bija sīva cīņa, taču viņš bija pārāk ātrs," pēc finiša teica Lēbs. "Viņam viss izdevās un tad, kad es pārsitu riteni, tad viss bija beidzies. Zaudēju pārāk daudz laika un to atgūt bija ļoti grūti. Nekas, mēs tomēr finišējām otrajā vietā. Mēs zaudējām tikai divus punktus nevis kā iepriekšējās divās sacīkstēs, kad zaudējām desmit."

Pēc Polijas rallijā piedzīvotās avārijas pēdējā dopā, liela uzmanība tika pievērsta Latvalam, kurš izturēja šo spiedienu un finišēja trešajā vietā. "Šis izcīnītais rezultāts nāca grūtā ceļā," saka Latvala. "Pēc atgadījuma Polijā, piektdien braucu ļoti uzmanīgi. Sestdien biju slims un cīnījos ar Dani Sordo, kurš brauca ļoti labi. Šīs noteikti ir manas labākās sacensības Somijā."

"Mēs ļoti smagi cīnījāmies ar Latvalu, taču ar izcīnīto vietu esmu ļoti laimīgs, jo viņš bija ļoti ātrs,'' iesāk Sordo. ''Esmu apmierināts ar mašīnu un savu sniegumu. Varēju pabraukt vēl nedaudz ātrāk, taču negribēju riskēt un pieļaut kļūdas."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +6 [+] [-]

, 2009-08-02 20:27, pirms 15 gadiem
Beizdot Lebam bus kads ar ko kartigi pacinities!

  +5 [+] [-]

, 2009-08-02 20:44, pirms 15 gadiem
Hirvonens ka jau soms

  -3 [+] [-]

, 2009-08-02 20:58, pirms 15 gadiem
Lēba skatiens bildē: "Smejies, smejies...es tevi tāpat iznīcināšu"!!!!

Bet ja nopietni, tad likumsakarīgs rezultāts, lai gan visa cīņa vēl priekšā!

  +4 [+] [-]

, 2009-08-02 21:12, pirms 15 gadiem
Interesanta sacīkste.

Ļoti liela cieņa pret Lēbu par to, ka neskatoties uz zaudējumu Hirvonenam spēj jokot. Ka to visu uztver cilvēcīgi. Citi jau būtu reaģējuši pavisam savādāk.

     [+] [-]

, 2009-08-03 09:21, pirms 15 gadiem
Nu beigas tieshaam buus interesantas, 3 posmi palikushi, faktiski nebuus asfalts.... Nu Leebam buus biku jaaiesviist, lai dabuutu 6 to...