Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs gatavojas Polijas WRC rallijam (video)

Lēbs gatavojas Polijas WRC rallijam (video)
Sebastiens Lēbs
Foto: AP

''Citroen'' rallija komandas pilots Sebastiens Lēbs pirms jūnijā gaidāmā Polijas WRC rallija vakar Polijas pilsētā Grabovā aizvadīja testu braucienus. Šodien testi turpināsies.

Atgādināsim, ka Sardīnijas rallijā pārtrūka Lēba uzvaru gājiens, jo sportists finišēja ceturtajā vietā. Līdz tam brīdim Lēbs šogad bija uzvarējis piecos rallijos pēc kārtas un daudzi jau uzskatīja, ka Lēbs varētu uzvarēt visos atlikušajos čempionāta posmos, taču tas nenotika, jo ātrākais Sardīnijā bija Jari Mati Latvala.

Lai labāk sagatavotos Polijas WRC rallijam, ''Citroen'' komanda Grabovā plāno aizvadīt četru dienu testu braucienus. Vakar tika aizvadīta pirmā diena, kurā pie stūres sēdās Lēbs. Arī šodien brauks francūzis, bet rīt un parīt brauks komandas otrais pilots Dani Sordo.

''Esmu vīlies, ka mūsu uzvaras sērija ir pārtrūkusi, bet vienu dienu tai bija jāpārtrūkst,'' saka Lēbs. ''Vismaz tagad cilvēki beigs runāt par to, ka es šosezon varētu uzvarēt visos posmos.''

Lēbs aizvada testu braucienus

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com