Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Ford" atjauno Latvalas iznīcināto automašīnu (+video)

"Ford" atjauno Latvalas iznīcināto automašīnu (+video)
Ar šo, jau atjaunoto automašīnu, Zviedrijas rallijā startēs Latvala
Foto: www.ewrc.cz

Pagājušajā gadā Portugāles WRC rallijā smagu avāriju piedzīvoja "Ford" komandas pilots Jari Mati Latvala. Pēc avārijas, apskatot automašīnu, likās, ka tā ir norakstāma, taču "Ford" mehāniķi ir spējuši atjaunot šo spēkratu.

Atgādināsim, ka Portugāles rallija ceturtajā posmā vienā no līkumiem Latvala nenovaldīja savu auto, kurš pārvēlās pāri trases norobežojumam un meta neskaitāmus kūleņus. Tika ziņots, ka automašīna nolidoja apmēram 135 metrus, kuru laikā tā uzmeta 17 (!) kūleņus. Šī vieta Latvalam stenogrammā bija atzīmēta kā ļoti bīstama, taču sportists pirms rallija savos pierakstos veica izmaiņas – šo vietu atzīmējot kā ne pārāk bīstamu.

Taču īsi pirms Zviedrijas WRC rallija "Ford" mehāniķi ir spējuši atjaunot šo mašīnu. "Avārija izskatījās šausmīgi," iesāk "Ford" komandas vadītājs Malkolms Vilsons. "Mēs veicām stingras pārbaudes, pēc kurām nolēmām atjaunot šo mašīnu un izmantot nākotnē. Atjaunojot to mēs pieturējāmies pie mūsu galvenā uzdevuma – mašīnas drošības."

"Redzot atjaunoto automašīnu, redzēju dažas vietas, kur bija redzamas metināšanas pēdas," saka Latvala. "Redzot šo automašīnu, nedomāju par notikušo avāriju, tāpēc man nebūs nekādu problēmu ar to braukt. Komanda ir paveikusi apbrīnojamu darbu, lai atjaunotu šo automašīnu. Nevaru sagaidīt to brīdi, kad atkal varēšu ar šo automašīnu iziet uz starta."

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs: neimanis

  +8 [+] [-]

, 2010-02-02 23:45, pirms 15 gadiem
to neimanis!

neko neviens nebrīnītos! laikam nekad nesi bijis uz ralliju Latvijā.

  +3 [+] [-]

, 2010-02-03 01:51, pirms 15 gadiem
Ej... ej... ej...
Bet nu tai bundžā toč' negribētos sēdēt tobrīd

     [+] [-]

, 2010-02-03 11:08, pirms 15 gadiem
"Redzot šo automašīnu, nedomāju par notikušo avāriju, utt"
No kļūdām labāk ka mācamies un ja ne no citu, tad savām točna ir jāmācās (jāatcerās)

     [+] [-]

, 2010-02-03 11:49, pirms 15 gadiem
vf rakstīja: "Redzot šo automašīnu, nedomāju par notikušo avāriju, utt"
No kļūdām labāk ka mācamies un ja ne no citu, tad savām točna ir jāmācās (jāatcerās)
tādas kļūdas labāk neatcerēties!