Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

"Ford" aizvada pirmos testus ar ''Ford Fiesta S2000'' automašīnu

"Ford" aizvada pirmos testus ar ''Ford Fiesta S2000'' automašīnu
Metjū Vilsons pie ''Ford Fiesta S2000'' automašīnas stūres
Foto: www.rallybuzz.com

''Ford'' rallija komanda uzsākusi gatavošanos 2011.gadam, kur komanda aizvadījusi pirmos testa braucienus ar ''Ford Fiesta S2000'' automašīnu.

Atgādināsim, ka 2011.gadā WRC rallijā startēs S2000 automašīnas, tāpēc tagad daudzi ražotāji uzsākuši darbu pie S2000 mašīnu izveides. Lai arī līdz WRC rallijam, kad tiks izmantoti šādi spēkrati, ir viens gads, ''Ford'' komanda jau aizvadījusi pirmos testus. ''M-Sport'' rūpnīcā gatavotais ''Ford Fiesta S2000'' savu debiju piedzīvoja pagājušajā svētdienā.

Pirmais ar šo mašīnu trasē devās ''Stoabrt'' komandas pilots un ''M-Sport'' kompānijas šefa dēls Metjū Vilsons, kuram paredz lielu lomu šī modeļa testēšanā. Tāpat arī komanda ir piesaistījusi igauni Marko Martinu, kurš palīdzēs ar savu padomu un pieredzi.

''Jaunas mašīnas izgatavošana vienmēr ir patīkams brīdis, tāpēc esmu priecīgs par ''M-Sport'' komandu un tās tehnisko direktoru, kuri visu paveica laikā,'' saka ''Ford'' rallija komandas boss Malkolms Vilsons. ''Tagad pati svarīgākā lieta aizvadīt daudzus testus un ražot šos modeļus, kurus drīzumā savā īpašumā varēs iegūt jebkurš interesents. Domāju, ka šī mašīna padarīs ''Ford'' spēcīgus arī nākamajā WRC paaudzē.

Izmantotie resursi:
wrc.com


, 2009-10-01 13:34, pirms 15 gadiem
???? Un ko tas tagad noziimee??? Kaadu laiku atpakalj bija tachu raksts, ka buus 1.6Turbo dzineejis nevis s2000 klase? neko nesaprotu.....
, 2009-10-01 14:07, pirms 15 gadiem
Man liekas, ka viņi paši vēl nezina, kā īsti būs, bet par 1,6 turbo viss ir pareizi

Pasaules motoru sporta padomes (WMSC) sēdē tika pieņemts lēmums, ka 2011. un 2012. gadā pasaules rallija čempionātā (WRC) tiks izmantotas S2000 klases mašīnas, kas nedrīkstēs būt aprīkotas ar turbo dzinējiem.

Pēc šiem diviem gadiem tiks atļauti turbo motori, taču tie tiks pielietoti 1.6 litru dzinējiem.
, 2009-10-01 14:15, pirms 15 gadiem
speeddown rakstīja: ???? Un ko tas tagad noziimee??? Kaadu laiku atpakalj bija tachu raksts, ka buus 1.6Turbo dzineejis nevis s2000 klase? neko nesaprotu.....
Kā var šodien uztaisīt 1,6 turbo,ja vēl nav zināmi pat tehniskie noteikumi lai tādu uzbūvētu ? Nākošgad taču notiks čempionāta ieskaite četrās klasēs....Junior,,,N4,,,S-2000,,,WRC. Tapēc arī šie gatavo droši ka uz nākamo gadu,lai piedalītos.
Foto: Roberts Šivars, 4rati.lv

"NoBudgetRacing" braucēji minirallijā mācās viens no otra un savām kļūdām

Kad emocijas pēc "ERST Finance" minirallija "Karosta" jau pierimušas, laiks atskatīties, kā komandas "NoBudgetRacing" ekipāžām veicās sacensībās. Daudzveidīgie ātrumposmi, kam tika izmantota gan Rudes kartingu trase, gan grunts seguma ceļi un pat Liepājas pilsētas ielas, sagādāja jauniešiem pamatīgu izaicinājumu – no trijām komandas ekipāžām finišu sasniedza vien Ričards Gothardsons ar pilotu Ralfu Runci.
Andreass Mikelsens. Foto: Hyundai Motorsport

Nākamajā WRC posmā "Rally1" klasē atgriezīsies Mikelsens un Serderidis

Nākamajā pasaules rallija čempionāta posmā, kas būs Centrāleiropas rallijs, ar "Rally1" mašīnām startēs desmit ekipāžās, ierindā būs arī viens "Ford Puma Rally1" auto bez hibrīda, ar kādu Polijā un Čīlē startēja Mārtiņš Sesks.
Peters Solbergs. Foto: Drew Gibson

Peters Solbergs ar neparastu auto Īrijas rallijā uzvar savā klasē

2003. gada WRC čempions Peters Solbergs nedēļas nogalē piedalījās Īrijā notikušajā "Clare Forestry Rally", kur startēja ar "Land Rover Defender" apvidus auto un guva uzvaru savā klasē.