Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lorenso: "Cīņa par titulu ir atklāta"

Lorenso: "Cīņa par titulu ir atklāta"
Horhe Lorenso
Foto: AFP

Pēc izcīnītās uzvaras "MotoGP" posmā Indianpolisā Horhe Lorenso atzina, ka cīņa par čempiona titulu ar viņa titulēto komandas biedru Valentino Rosi ir sākusies no jauna.

"Yamaha" braucējs atklāja, ka, viņaprāt, iepriekš titulu jau bija nodrošinājis Rosi, jo pirms aizvadītās nedēļas nogales itāļa pārsvars pār Lorenso bija 50 punkti. Taču Indianpolisā Rosi krita un nefinišēja punktos, kamēr Lorenso uzvarēja. Tas nozīmē, ka starp abiem braucējiem šobrīd ir 25 punkti (vienas uzvaras tiesa).

"Pirms šīm sacīkstēm domāju, ka cīnīties par titulu ir gandrīz neiespējami, taču šobrīd uzskatu, ka būs grūti, bet tas nav neiespējami," teica Lorenso.

"Ja vēlos uzvarēt, vienmēr jābrauc uz maksimuma robežas. Pēdējo divu sacīkšu laikā braucu riskējot, un vienā no tām piedzīvoju kritienu, tāpēc biju ļoti sarūgtināts. Savukārt šobrīd situācija ir pilnībā mainījusies."

"Nedrīkstu atslābināties, jo mazākā novēršanās no sacīkstēm nozīmē kritienu. Cīnīties ar Valentino vienmēr ir grūti, un viņa mājās, viņa trasē tas būs īpaši sarežģīti," pār nākamo čempionāta posma domās dalījās spāņu braucējs. "Taču man patīk Misano trase, tāpēc centīšos uzvarēt, vismaz trijniekā man jābūt noteikti."

Pasaules čempionātā atlikuši vēl pieci posmi, un nākamais Misano trasē Sanmarīno norisināsies jau šīs nedēļas nogalē.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-08-31 21:58, pirms 15 gadiem
Rosi ir ļoti liela pieredze, lai noturētu šo pārsvaru. Abi šie braucēju brauc uz maksimuma robežas, vispār apbrīnoju kā Lorenso jūt savu motociklu, bet nekas, iekrās pieredzi, tad arī varēs cīnīties ar Rosi kā līdzīgs ar līdzīgu, pašlaik to nevar tikai mazākas pieredzes dēļ.