Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Jānis Reišulis savainojuma dēļ nestartēs arī gaidāmajā Eiropas čempionāta posmā

Jānis Reišulis savainojuma dēļ nestartēs arī gaidāmajā Eiropas čempionāta posmā
Jānis Reišulis. Foto: Reišulis MX

LETA. Latvijas motosportists Jānis Mārtiņš Reišulis savainojuma dēļ nestartēs arī šajā nedēļas nogalē gaidāmajā Eiropas čempionāta 250 kubikcentimetru klasē (EMX 250) posmā, informē Latvijas Motosporta federācija (LAMSF).

Šajā nedēļas Agedā, Portugālē, norisināsies pasaules čempionāta piektais un Eiropas čempionāta trešais posms motokrosā. Šajā posmā piedalīsies pieci latviešu motokrosisti - Pauls Jonass, Edvards Bidzāns, Kārlis Alberts Reišulis, Markuss Ozoliņš un Jēkabs Kubuliņš.

Pēc pirmajiem četriem pasaules čempionāta posmiem motokrosā, kas norisinājās Argentīnā, Spānijā, divi no tiem Itālijā - Sardīnijā un Trentīno, MXGP klases kopvērtējuma Jonass ir piektais.

EMX250 klasē startēs Kārlis Alberts Reišulis ("VRT Yamaha Racing"), kurš šobrīd pēc pirmajiem diviem Eiropas čempionāta posmiem Spānijā un Itālijā, ieņem desmito vietu un Edvards Bidzāns ("KMP Honda"), kurš kopvērtējumā atrodas 33. pozīcijā. Jānis Mārtiņš Reišulis ("VRT Yamaha Racing"), kurš šobrīd rezultātu tabulā atrodas visaugstāk - septītajā vietā -, traumas dēļ arī šajā Eiropas čempionāta posmā nestartēs.

EMX125 klasē uz starta dosies Markuss Ozoliņš (privāti), kurš pēc pirmajiem diviem Eiropas čempionāta posmiem, kas norisinājās Itālijā, ieņem 12. vietu un Jēkabs Kubuliņš ("Kristers Serģa motoklubs"), kuram šogad šis ir pirmais Eiropas čempionāta posms.

8. un 9. jūnijā Ķegumā mototrasē "Zelta Zirgs" norisināsies pasaules čempionāta devītais un Eiropas čempionāta (EMX125 un EMX250) sestais posms motokrosā.


, 2024-04-30 21:10, pirms 2 nedēļām
izveseļosies, būs labs.
, 2024-04-30 23:49, pirms 2 nedēļām
Labāk būtu dabūjuši info, kad gaidāms atpakaļ... Cerams ka uz sezonas beigām vismaz būs ierindā.
, 2024-05-01 15:08, pirms 2 nedēļām
Info ir tāds,ka Jānim sezona ir beigusies.Drīzumā operācija un tad rehabilitācijas periods.Cerams rudenī būs atpakaļ uz motocikla.💪
, 2024-05-01 17:26, pirms 2 nedēļām
Paldies par info.
Daniels un Bruno Lielbārži. Foto: WSC
3

Lielbārži PČ blakusvāģu motokrosā uzvar arī sezonas otrajā posmā

LETA. Latvijas motosportisti Daniels un Bruno Lielbārži svētdien Nīderlandē izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta ekipāžām otrajā posmā.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
3

Jonass ieņem devīto vietu Spānijas MXGP posmā, uzvar mājinieks Prado

Šodien MXGP čempionāta posmā Spānijā devīto vietu divu braucienu kopvērtējumā ieņēma latvietis Pauls Jonass, kuram devītā un desmitā vieta braucienos. Abos braucienos uzvarēja Horhe Prado, kurš arī kļuva par jauno kopvērtējuma līderi.
Horhe Martins. Foto: EPA/NOUSHAD THEKKAYIL

Spānis Martins uzvar "MotoGP" piektajā posmā

LETA--AFP. Spāņu motosportists Horhe Martins palielināja savu pārsvaru kopvērtējumā, svētdien Lemānā izcīnot uzvaru pasaules motošosejas čempionāta Francijas "Grand Prix".