Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Bakss/Stupelis saglabā pirmo vietu un pošas uz Api

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Bakss/Stupelis saglabā pirmo vietu un pošas uz Api
Nīderlandes čempionātā Etjēns Bakss/Kaspars Stupelis joprojām saglabā pirmo vietu kopvērtējumā.

Nīderlandes čempionāta 5. posmā motokrosā ekipāžām abos braucienos otrie finišēja Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis, saglabādami kopvērtējumā pirmo vietu trīs posmus pirms čempionāta finiša. Jau šīs nedēļas beigās redzēsim viņus braucam Latvijā - "Vaidavas kausa" izcīņā Apē.

Abos braucienos Gemertas trasē pirmais trijnieks bija vienāds - uzvarēja pasaules čempions Dadiels Vilemsens un Kennijs van Gālens, Bakss un Stupelis bija otrie, bet Marcels Grondmans un Kristians Verhagens - trešie. Pirmajā braucienā Baksam/Stupelim nesanāca starts un Vilemsenu viņi nepaspēja noķert, savukārt otrajā braucienā līdz pēdējiem metriem risinājās spēkošanās par uzvaru. Tagad kopvērtējumjā Bakss/Stupelis savus tuvākos sekotājus Vilemsenu/van Gālenu apsteidz par 10 punktiem (Nīderlandes čempionātā par uzvaru braucienā ir 50 punktu, otrā vieta - 45, trešā - 41, ceturtā - 38, piektā - 36 un tad ik par punktu mazāk).

Tagad Bakss/Stupelis dodas uz Latviju. Sestdien viņi brauks Igaunijas čempionāta posmā, bet svētdien - 6. maijā - piedalīsies "Vaidavas kausa" izcīņā un reizē Latvijas čempionāta posmā.

     [+] [-]

, 2012-05-01 21:35, pirms 12 gadiem
Bax šodien Polvā piedalījās Igaunijas 1.posmā. Pirmajā braucienā 2apļus nostāvēja malā - mainīja ratu un palika bez punktiem, otrajā startā visus palaida pa priekšu un beigās 1.