Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Bakss/Stupelis - pirmie, Daideri - otrie Šveicē

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Bakss/Stupelis - pirmie, Daideri - otrie Šveicē
Pasaules čempionāta ekipāžu motokrosā līderi Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis (pa kreisi) uzvarēja Šveices atklātā čempionāta otrajā posmā.

Šveices čempionāta otrais posms motokrosā ekipāžām Muri trasē konkurences ziņā bija gandrīz vai kā mazais pasaules čempionāts.

Muri trasē brauca Bakss un Stupelis, abu brāļu Vilemsenu ekipāžas, Jans Hendrikss, Adriansens, Hapihs, brāļi Daideri, brāļi Čermāki, Rupeiks... Kvalifikācijā A grupā 5 sekundēs satilpa 7, bet grupā - pat 9 ekipāžas.

Pirmajā braucienā pasaules čempionāta līderi Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis finišēja pirmie, par 11 sekundēm apsteigdami Jāni un Lauri Daiderus, kuri savukārt bija 4 sekundes priekšā Benam Adriansenam un Svenam Verbrigem. Daniels Vilemsens un Kens van Gālens finišēja piektie, Māris Rupeiks un Elvijs Mucenieks - 8. vietā.
Otrajā braucienā uzvarēja Vilemsens, bet tikai par 1,5 s atpalika Bakss/Stupelis, kuriem brauciena beigās patraucēja atpalicēji. Trešie bija brāļi Daideri, desmitie- Rupeiks/Mucenieks.
Divu braucienu summā pirmo vietu ieņēma Bakss un Stupelis, bet otrie bija Daideri. Trešie - Vilemsens/van Gālens. Rupeikam/Muceniekam - 8. vieta.

10. jūnijā Kramolinā (Čehija) risināsies kārtējais pasaules čempionāta posms, bet līdz tam vēl notiks Vācijas atklātā čempionāta posms, kurā arī solās būt ļoti spēcīgs dalībnieku sastāvs.

     [+] [-]

, 2012-05-29 17:23, pirms 12 gadiem
Daideri!!!