Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Video: Latvietis - viens no pasaules ātrākajiem jaunajiem motokrosa braucējiem

Juris Grīns
Juris Grīns
Jau otro reizi karjerā jaunais latviešu motosportists Jēkabs Kubuliņš uzvarējis "Yamaha" rūpnīcas rīkotajā " bLU cRU" Eiropas kausa izcīņas superfinālā, kas nedēļas nogalē notika Itālijā, Mantovas trasē. 2019. gadā viņš uzvarēja 65cm3 klasē, bet tagad ar pārliecinošu sniegumu triumfēja 85cm3 klasē, pēc dažiem veiktiem apļiem apdzenot tā brīža līderi un pēc tam pārliecinoši aizbraucot pretī pirmajai vietai. Šī uzvara pavērs Kubuliņam vēl labāku iespēju veidot karjeru starptautiskajā motokrosā un pēc vairākiem gadiem, iespējams, viņu varēsim vērot jau pasaules čempionāta trasēs. Piedāvājam noskatīties mūsu sportista veikumu YZ85 klases superfināla cīņā.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2021-09-29 13:38, pirms 3 gadiem
Viss jau ir labi, puika labi brauc un smagi strādā.Bet nevajag mētāties ar tik skaļiem saukļiem,,pasaules labākajiem,,.Sagrozīsiet puikam galvu.Šajās sacensībās no Eiropas un Pasaules čempionāta Top 20 braucējiem neviens nepiedalījās.