Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lielbāržiem septītā vieta pasaules motokrosa čempionāta posmā blakusvāģu ekipāžām

Agris Suveizda

Lielbāržiem septītā vieta pasaules motokrosa čempionāta posmā blakusvāģu ekipāžām
Brāļu Lielbāržu blakusvāģu motokrosa ekipāža. Foto: Ilsa Photography

LETA. Latvijas motosportisti Daniels un Bruno Lielbārži svētdien Francijā izcīnīja septīto vietu pasaules motokrosa čempionāta posmā blakusvāģu ekipāžām. 16 gadus vecie brāļi pirmajā braucienā ieņēma 12.vietu, bet otrajā finišēja piektie.

Posmā ar 47 punktiem uzvarēja Beļģijas braucējs Marvins Vanlušens ar "kantētāju" Nikolā Musē no Francijas, bet tikpat punktu ieguva arī otrās vietas īpašnieki nīderlandietis Etjēns Bakss un čehs Ondržejs Čermaks. Trešie ar 35 punktiem bija briti Brets Vilkinsons un Džo Milards. Lielbārži ar 25 punktiem ierindojās septītajā vietā.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc četriem posmiem pirmo vietu ar 185 punktiem ieņem Vanlušens/Musē, otrie ar 156 punktiem ir Bakss un Čermaks, bet trešie ar 154 punktiem - nīderlandieši Kūns Hermanss/Bens van den Bogārts. Latvieši ar 87 punktiem ir pakāpušies uz devīto vietu.

Pasaules čempionāta trešais posms Čehijā tika atcelts, jo pirms pamatsacensībām veterānu sacīkstēs notika negadījums, kurā gāja bojā nīderlandietis Renā Boms. Šosezon pasaules čempionātā kopā ar atcelto posmu Kramolīnā paredzēti 14 posmi.

Izmantotie resursi:
LETA