Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pauls Jonass ceturtais un pirmais Hēhštetē

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Pauls Jonass ceturtais un pirmais Hēhštetē
Pauls Jonass turpina krāt punktus un pieredzi ADAC motokrosa seriālā.
Foto: www.rekurzeme.lv

Vācijas atklātā čempionāta jeb ADAC motokrosu seriāla 3. posmā sekmīgi brauca Pauls Jonass - "Youngster Cup" klasē viņš divu braucienu summā bija ceturtais, bet starp "simtniekiem" atkal pirmais un ir pārliecinoši pirmais kopvērtējumā.

Pirmajā braucienā Pauls Jonass finišēja 4. vietā, tikai par 3,2 sekundēm atpalikdams no otrās vietas ieguvēja francūža Žolīna Sallivena. Ne mazāk sīva spēkošanās ritēja arī otrajā braucienā, kurā Jonass bija 6. vietā, bet no trešās vietas viņu šķīra nepilnas 7 sekundes.
Par uzvarētājiem braucienos kļuva šveicietis Žeremijs Sīverss un holandietis Braijans Bogerss. Divu braucienu summā Jonasam 4. vieta, bet "Youngster Cup" kopvērtējumā Pauls pakāpās uz 5. vietu.
Savukārt starp tiem, kuri brauc ar 125 kub.cm motocikliem (lielākā daļa brauc ar 250 kub.cm motocikliem), pagājušā gada pasaules junioru čempions 85 kub.cm klasē atkal bija pārliecinoši labākais un šīs klases ieskaitē ir pārliecinošs līderis kopvērtējumā.
Jau pavisam drīz - 10. jūnijā - Paulam Jonasam būs 3. posms Eiropas čempionātā 125 kub.cm klasē.

  +1 [+] [-]

, 2012-05-28 14:43, pirms 12 gadiem
Malacis, ļoti laba pozīcija

     [+] [-]

, 2012-05-29 12:53, pirms 12 gadiem
Veiksmi arī turpmāk un tā tik turpināt.