Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Nīderlandes čempionāta pirmajā posmā brāļi Daideri izcīna sesto vietu

Nīderlandes čempionāta pirmajā posmā brāļi Daideri izcīna sesto vietu
Māris Rupeiks/Elvijs Mucenieks
Foto: www.rupeiks.lv

Vakar tika aizvadīts Nīderlandes čempionāta pirmais posms blakusvāģiem, kurā sesto vietu izcīnīja brāļi Jānis un Lauris Daideri.

B grupas kvalifikācijā trešo ātrāko laiku uzrādīja Māris Rupeiks/Elvijs Mucenieks, bet piektie palika brāļi Jānis un Lauris Daideri. Pirmajā braucienā no mūsu sportistiem vislabāk veicās brāļiem Daideriem, kuri palika septītajā vietā. Vienu brīdi astotie biji Rupeiks/Mucenieks, taču pēdējā aplī viena ekipāža krita, kā rezultātā Rupeiks/Mucenieks iesprūda aiz šīs ekipāžas un beigās finiša līniju šķērsoja devītajā vietā.

Arī otrajā braucienā labākie no latviešiem bija brāļi Daideri, kuriem piektā vieta. Tikai 12. vietā ierindojās Rupeiks/Mucenieks, kuri savā twitter kontā atzina, ka šajā braucienā viņi īpaši neiespringa, jo šoreiz galvenais bija pēc iespējas labāk sagatavoties PČ pirmajam posmam, kurš jau šajā nedēļas nogalē norisināsies turpat Nīderlandē.

Kopvērtējumā divu braucienu summā ātrākais bija Jans Hendrikss/Tims Smeninks, bet otrie palika Daniels Vilemsens/Svens Verbruge. Jānis un Lauris Daideri kopvērtējumā ierindojās sestajā vietā, bet Māris Rupeiks/Elvijs Mucenieks palika desmitie.

Atgādināsim, ka Beļģijas čempionāta pirmajā posmā blakusvāģiem, kurš notika pirms nedēļas, trešajā vietā ierindojās Joriss Hendrikss un Kaspars Liepiņš, bet brāļi Daideri kopvērtējumā palika sestie.

Nīderlandes posma kopvērtējums

Izmantotie resursi:
www.mylaps.com

V.EkipāžaKopāR1R2
1 .Jan Hendrickx / Tim Smeninx904545
2 .Daniel Willemsen / Sven Verbrugge863650
3 .Etienne Bax / Mark van deutekom855035
4 .Jarno van de Boomen / Henry van der Wiel793841
5 .Ben Adriaenssen / Guannady Auvray794138
6 .Jānis Daiders / Lauris Daiders70 34 36
...............
10 .Māris Rupeiks / Elvijs Mucenieks61 3229

  +1 [+] [-]

, 2011-03-28 10:14, pirms 13 gadiem
PČ būs labāk!

  +1 [+] [-]

, 2011-03-28 13:09, pirms 13 gadiem
Nu davai, džeki - Daiderbrāļi - atgādiniet džekiem tur pie bomja, kas ir Latvija!!!